ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Διήμερο εξελίξεων για Ανσαριφάρντ

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΠΑΟ
Ανσαριφάρντ EUROKINISSI SPORTS

Στην τελική του ευθεία έχει μπει το θέμα του Καρίμ Ανσαριφάρντ και στον Ολυμπιακό περιμένουν πως η υπόθεση θα έχει τελειώσει μέχρι την Παρασκευή (30/12).

Το αργότερο ως την Παρασκευή (30/12) η ιστορία του Ιρανού με τον Ολυμπιακό αναμένεται να έχει τελειώσει είτε έτσι, είτε αλλιώς. Οι Πειραιώτες έχουν κάνει την καλύτερη προσφορά στον παίκτη, αλλά την ίδια στιγμή ψιθυρίζεται ότι όλο και κάποιος από το ΒΙG-4 παραμονεύει στη... γωνία για να του εγγυηθεί φανέλα βασικού με το “καλημέρα”!

Φτάνει στο τέλος της η υπόθεση του Καρίμ Ανσαριφάρντ; Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Ολυμπιακός παραμένει το φαβορί, ότι έχει τον πρώτο λόγο και εκτιμάται πώς στο τέλος ο ποδοσφαιριστής θα πει στον μάνατζέρ του “πάμε στον Πειραιά να τελειώσουμε τη μεταγραφή μου”.

Βέβαια, σε μεταγραφικές περιόδους όλα αυτά αλλάζουν από μέρα σε μέρα και από ώρα σε ώρα. Πόσο μάλλον τώρα που φαίνεται ότι η περίπτωση του Ιρανού επιθετικού του Πανιωνίου έχει μπει στην τελική ευθεία, τουλάχιστον για τον Ολυμπιακό.

Άλλωστε, έχει δημιουργηθεί και μία εντύπωση στην πιάτσα ότι οι Πειραιώτες δεν έχουν σκοπό να τον... παρακαλάνε κιόλας. Εκτιμούν όμως ότι τελικά θα ντυθεί στα “ερυθρόλευκα”. Η αίσθηση που επικρατεί είναι ότι είτε σήμερα (29/12), είτε αύριο (30/12) θα έχει τελειώσει η ιστορία με τον Ανσαριφάρντ.

Πλέον, το παιχνίδι γίνεται στο... γήπεδο του Ιρανού. Κάποια στιγμή θα βγει και εκείνος μπροστά του και δεν θα εμφανίζεται συνεχώς ο εκπρόσωπός του να πουλάει και λίγο... τρέλα, ζητώντας ποσά που σε πιάνει ίλιγγος. Και το λέμε αυτό, γιατί υπάρχουν πληροφορίες που αναφέρουν ότι οι αρχικές του απαιτήσεις μπορεί να ήταν και πάνω από τα 750 χιλιάρικα που διέρρευσαν προς τον Τύπο.

Ο Ολυμπιακός από την πλευρά του έχει κάνει την καλύτερη προσφορά στον παίκτη. Οπότε, ο Ανσαριφάρντ είναι αυτός που θα αποφασίσει. Είναι γνωστό ότι αν δεν υπήρχαν ο Ιντέγιε και ο Καρντόσο, ο Ιρανός θα έπιανε... χθες λιμάνι! Τον προβληματίζει όμως η παρουσία και των δύο στο ρόστερ. Πιστεύει ότι δεν θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο και αυτό είναι που τον έχει προβληματίσει.

Φυσικά και θα ήθελε να φορέσει τα ερυθρόλευκα, φυσικά και θα ήθελε να δουλέψει στο Ρέντη και να ζήσει από μέσα μία ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό, όμως, δεν θέλει να κάθεται στην εξέδρα ή στον πάγκο. Επιθυμεί εκεί που θα πάει, α έχει πρωταγωνιστικό ρόλο.

Ο Ολυμπιακός λοιπόν φαίνεται διατεθειμένος να τον περιμένει μέχρι και την Παρασκευή (30/12). Παραμονή Πρωτοχρονιάς πολύ δύσκολα μπορεί να συμβεί κάτι. Οπότε, ό,τι είναι να γίνει από πλευράς Ανσαριφάρντ, θα πρέπει να γίνει γρήγορα.

Δεν αποκλείεται και σήμερα (29/12) να έχουμε εξελίξεις, την ίδια στιγμή που ψιθυρίζεται ολοένα και περισσότερο ότι όλο και κάποια ομάδα από την Big-4 του ελληνικού πρωταθλήματος περιμένει στη... γωνία για να εγγυηθεί στον Ανσαριφάρντ ότι θα πάρει τη φανέλα βασικού στο σπίτι του.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ