ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Διεθνής απήχηση για την στήριξη του Ολυμπιακού στους πρόσφυγες

Διεθνής απήχηση για την στήριξη του Ολυμπιακού στους πρόσφυγες
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η διαρκής στήριξη του Ολυμπιακού στους πρόσφυγες που βρίσκονται στο Λιμάνι του Πειραιά, τυγχάνει διεθνούς αναγνώρισης από τα ΜΜΕ.

Ολοένα και μεγαλύτερη απήχηση διεθνώς έχει η πρωτοβουλία του Ολυμπιακού να προσφέρει καθημερινά χιλιάδες μερίδες φαγητού και είδη ρουχισμού στους πρόσφυγες που έχουν βρει καταφύγιο στο Λιμάνι του Πειραιά.

Αυτή τη φορά ήρθε η αγγλική έκδοση του Euronews να κάνει ξεχωριστή αναφορά σε αυτή την κίνηση των Πειραιωτών και το γεγονός ότι ακόμη και ποδοσφαιριστές του πειραϊκού κλαμπ δίνουν το παρών στη διανομή τροφίμων και ρουχισμού.

"Αυτή η κατάσταση είναι απαίσια. Είναι μια πολύ λεπτή κατάσταση και ευτυχώς που υπάρχουν άνθρωποι διατεθειμένοι να βοηθήσουν, όπως κάνει ο πρόεδρος του Ολυμπιακού. Σίγουρα υπάρχουν ακόμη πολλοί άνθρωποι που βοηθούν ώστε η πραγματικότητα για τους πρόσφυγες να μην είναι τόσο σκληρή", είναι οι δηλώσεις του Εστέμπαν Καμπιάσο που φιλοξενούνται στο ρεπορτάζ.

Στο ίδιο μήκος κύματος είναι και οι δηλώσεις του Μαζουακού, ενώ ξεχωριστή μνεία γίνεται στο γεγονός ότι οι παίκτες του Ολυμπιακού αφιέρωσαν λίγη ώρα ώστε να παίξουν ποδόσφαιρο με πρόσφυγες.

Η πρωτοβουλία των "ερυθρολεύκων" να προσφέρουν καθημερινά στους ανθρώπους που βρίσκονται εγκλωβισμένοι στο Λιμάνι του Πειραιά δεν περνά απαρατήρητοι στα διεθνή ΜΜΕ, που πλέον σχεδόν καθημερινά κάνουν αναφορές στο γεγονός.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ