ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Διεθνές φιλικό για την Κ-17 του Ολυμπιακού

Διεθνές φιλικό για την Κ-17 του Ολυμπιακού

Η ομάδα της Κ-17 του Ολυμπιακού θα δώσει φιλική αναμέτρηση με την αντίστοιχη του ΑΠΟΕΛ, το μεσημέρι (12:00) της Πέμπτης (29/9), στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη.

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον ΑΠΟΕΛ στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" την Πέμπτη (29/9, 22:05), στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Europa League.

Με αφορμή αυτό το παιχνίδι, το μεσημέρι (12:00) της ίδιας ημέρας, η ομάδα Κ-17 των Πειραιωτών θα αντιμετωπίσει την αντίστοιχη του ΑΠΟΕΛ στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη.

Παιχνίδι Νο 80 για τον Βούζα

Ογδόντα αγώνες στον πάγκο της ομάδας Νέων του Ολυμπιακού συμπλήρωσε την Κυριακή στον αγώνα του ΠρωταθλήματοςSuperLeagueΚ-20oΒασίλης Βούζας. Ο έμπειρος προπονητής που είναι για 3η χρονιά (από την περίοδο 2014-15) στον πάγκο της ομάδας της Ακαδημίας του Ολυμπιακού, έχει 67 αγώνες στο ΠρωτάθλημαSuperLeagueκαι άλλους 13 στοUEFAYouthLeague.

Toδιάστημα αυτό η ομάδα Νέων έχει να επιδείξει σημαντικά αποτελέσματα σε Ελλάδα και Ευρώπη. Στην Ελλάδα ο Ολυμπιακός κατέκτησε δυο συνεχόμενα Πρωταθλήματα (2015, 2016) ενώ στην Ευρώπη έφτασε στους «16» του YouthLeagueκαι κέρδισε μεταξύ άλλων την Μπάγερν Μονάχου, την Γιουβέντους, την Ατλέτικο Μαδρίτης και την Άρσεναλ.

Στους 80 αγώνες που έχει δώσει η ομάδα του Πειραιά έχει 65 νίκες, 9 ισοπαλίες και μόλις 6 ήττες. Από τις ήττες οι δυο στην Ελλάδα, μια κάθε χρόνο (2014-15: Βέροια-Ολυμπιακός 1-0, 2015-16: Ηρακλής-Ολυμπιακός 2-0), και οι άλλες 4 στην Ευρώπη από την Ντίναμο Ζάγκρεμπ, την Σαχτάρ, την Άρσεναλ και την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Διεθνές φιλικό για την Κ-17 του Ολυμπιακού
INTIME SPORTS

Την Κυριακή με ΑΕΚ οι Νέοι

Την Κυριακή (2/10) και ώρα 12:00 θα διεξαχθεί στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη ο αγώνας της 6ης ημέρας του Πρωταθλήματος Super League K-20, ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ. Οι Πειραιώτες μετά από 3 αγώνες μετρούν ισάριθμες νίκες στη διοργάνωση χωρίς να έχουν δεχθεί κάποιο τέρμα.

Φιλικά της Ακαδημίας

Κ-16: Ολυμπιακός-Υμηττός 6-0

Σε φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη την Κυριακή (25/9) στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη, η Κ-16 του Ολυμπιακού επικράτησε με 6-0 της αντίστοιχης του Υμηττού. Τα γκολ για την ομάδα του Τάσου Θέου πέτυχαν οι: Σταυρόπουλος (5,15'), Τασιάς (11'), Κοτσιανούλης (18'), Μπουλάρι (46'), Χρυσικός (67'). Ο τεχνικός του Ολυμπιακού σημείωσε μετά από το παιχνίδι:

"Δουλεύουμε κάθε ημέρα στις προπονήσεις για να βελτιωνόμαστε συνεχώς. Η ομάδα έχει ποδοσφαιριστές οι οποίοι τη νέα περίοδο θα παίξουν στην Κ-17 και στο Πρωτάθλημα SuperLeagueκαι πρέπει όλα τα παιδιά να δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό για να είναι έτοιμα γι’ αυτή την πρόκληση".

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Σφύρλας, Μποσκουΐδης, Τασιάς, Ράμα, Μαρτίνης, Γλυνός, Αντωνόπουλος, Φέκκας, Κοτσιανούλης, Μπουλάρι, Σταυρόπουλος / Κόνιαρης, Δήμος, Κωνσταντινίδης, Καλλιμούκος, Μικρός, Μούγιος, Γεωργαντής, Δεγαϊτας, Μπουλάρι, Χρυσικός.

ΥΜΗΤΤΟΣ: Λώλος, Κατζάς, Σουλιώτης, Βασιλείου, Κιάχια, Πετρόπουλος, Καμίδης, Λιάπας, Κύλογλου, Μπαρμαρήγος, Χαβάκης/ Κοθρούλας, Μικεδάκης, Βενέτης, Κιάχα, Τζίφας, Κατσιγιάννης.

Κ-14: Ολυμπιακός-Καλλιθέα 6-1

Σε φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη την Κυριακή (25/9) στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη η Κ-14 του Ολυμπιακού επικράτησε με 6-1 της Καλλιθέας. Τα γκολ για την ομάδα του Τάσου Πάντου πέτυχαν οι: Λιάτσος (22'), Δούμας Ν. (31'), Τσιουρής (40'), Μπέσης (58', 69'), Σπυριδάκης (67').

Η σύνθεση του Ολυμπιακού: Ζέζας, Αμανατίδης, Γιγίνης, Γαρμπής, Λάγγας, Καραπαναγιωτίδης, Κουιμελής, Τσιουρής, Λιάτσος, Σταμέλλος, Δούμας Ν. / Σπυριδάκης, Παπακωνσταντίνου, Μαρίνης, Μπέσης Β., Πετάνη, Γιανναράκος, Ζυγομαλάς.

Κ-13: Ολυμπιακός-Κούρος 4-3

Σε φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη την Κυριακή (25/9) στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη η Κ-13 του Ολυμπιακού κέρδισε με 4-3 τον Κούρο. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με 0-2 στο ημίχρονο και στο 41' ο Ρέτσος μείωσε σε 2-1 πριν ο Κούρος πετύχει το 3οτου γκολ (52'). Με γκολ του Ποιμενίδη (53'), Ράμμου (61'), Γιαννόπουλου (69') η ομάδα του Γιώργου Παπακωστούλη πήρε τη νίκη.

Η σύνθεση του Ολυμπιακού: Κιοσσές, Κατσαούνος, Γιαλεδάκης, Αναστόπουλος, Παπαντωνόπουλος, Σταυρόπουλος, Φλώκος, Μάνδρος, Αλέξης, Ποιμενίδης, Ρούσσος / Ρέτσος, Γκίνι, Ράμμος, Γλογοβίτης, Γιαννόπουλος, Κορφιάτης, Σκαρτσιάρης, Λίτσο, Μπόλης, Γαλάνης.

Κ-11: Ατρόμητος-Ολυμπιακός 1-5

Σε φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη το Σάββατο (24/9) στο γήπεδο του Γαλαξία στο Περιστέρι η Κ-11 του Ολυμπιακού επικράτησε με 5-1 της αντίστοιχης του Ατρόμητου. Τα γκολ για την ομάδα του Σωκράτη Κοψαχείλη πέτυχαν οι: Μπάδρας, Μπάμπουλης, Δανδουλάκης (2), Χατζόγλου. Η σύνθεση του Ολυμπιακού: Λουλουργάς, Τσόνεφ, Χαρίτος, Μουζακίτης, Μανιός, Μπάμπουλης, Κωστούρος, Μπάδρας, Μυστακίδης / Γιαννόπουλος, Δανδουλάκης, Χατζόγλου, Κοπανίδης, Αντωνάκος.

Ισοπαλία για την Κ-12

Σε φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη το Σάββατο (24/9) στο γήπεδο του Γαλαξία στο Περιστέρι, η Κ-12 του Ολυμπιακού έμεινε ισόπαλη (1-1) με την αντίστοιχη του Ατρόμητου Αθηνών. Το γκολ της ομάδας του Ολυμπιακού πέτυχε ο Βασίλης Μουζακίτης.

Φιλικά με Σχολή Ρέντη για Κ-10, Κ-9

Οι ομάδες Κ-9 και Κ-10 της Ακαδημίας του Ολυμπιακού έπαιξαν το προηγούμενο Σαββατοκύριακο (24-25/9) φιλικά παιχνίδια με την Κεντρική Σχολή Ρέντη. Το φιλικό της Κ-9 του Κώστα Σοφιανού διεξήχθη στην εγκατάσταση της Σχολής Καραϊσκάκη και εκείνο της Κ-10 του Ιάκωβου Χατζηράπτη στην εγκατάσταση της Σχολής Ρέντη.

Ο Γκοτζαμανίδης στην ΕθνικήU-17

Σε μια αλλαγή στις κλήσεις του στην εθνική ομάδαU-17 για τοCroatianCupπου θα διεξαχθεί από τις 26/9 έως τις 4/10 στην πόλη Πούλα της Κροατίας προχώρησε ο κ. Γεωργόπουλος. Στην θέση του Βασίλη Παπαγεωργίου του Ολυμπιακού κλήθηκε ο Νικόλαος Γκοτζαμανίδης ("παρθενική" κλήση) επίσης του Ολυμπιακού ο οποίος όμως είναι γεννημένος το 2001. Ο Ολυμπιακός θα έχει στο τουρνουά τους: Νικοπολίδη, Γκοτζαμανίδη, Κατσούκη, Βοϊλη, Παπαδόπουλο.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ