ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Διάστρεμμα ο Ανδρούτσος, σφίξιμο ο Φορτούνης

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΟΣΦΠ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΟΣΦΠ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Από διάστρεμμα στην ποδοκνημική υποφέρει ο Ανδρούτσος, ενοχλήσεις στον προσαγωγό για τον Φορτούνη. Η κατάσταση τους ενόψει του ντέρμπι με την ΑΕΚ (24/9).

Παρά την προσπάθεια του να συνεχίσει, ο Θανάσης Ανδρούτσος αποχώρησε τραυματίας στο 78ο λεπτό της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με τον Αστέρα στο Φάληρο, στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Κυπέλλου.

Από σύγκρουση του με αντίπαλο, ο 20χρονος πολυσύνθετος χαφ αποκόμισε ένα διάστρεμμα στην ποδοκνημική δεξιά και η πορεία της κατάστασης του θα αξιολογείται καθημερινά από το ιατρικό επιτελείο των Πειραιωτών. Η συμμετοχή στο εκτός έδρας ντέρμπι με την ΑΕΚ (24/9, 20:30) είναι αμφίβολη.

Λιγότερο ανησυχητική μοιάζει η περίπτωση του Κώστα Φορτούνη, που στη διάρκεια του δεύτερου ημιχρόνου της αναμέτρησης με τους Αρκάδες ένιωσε ενοχλήσεις στον προσαγωγό του αριστερού του ποδιού.

Ο Έλληνας διεθνής μέσος θα κάνει μαγνητική το πρωί της Τετάρτης (20/9) προκειμένου να ξεκαθαριστεί η κλινική του εικόνα.

Για τον Φορτούνη υπάρχει η αισιοδοξία ότι δεν πρόκειται για πρόβλημα που μπορεί να του στερήσει την παρουσία του στο ντέρμπι του ΟΑΚΑ.

Photo credits: EUROKINISSI

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ