ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Διάψευση για Καστίγιο και Μεδέλ

Διάψευση για Καστίγιο και Μεδέλ
© INTER VIA GETTY IMAGES

Ο Ολυμπιακός εξακολουθεί να αναζητά στόπερ, αριστερό εξτρέμ και φορ, ωστόσο δεν υπάρχει ενδιαφέρον για Καστίγιο και Μεδέλ. Μετά το φιλικό με την Αντάλιασπορ αποφασίζει ποιους θα πάρει στο Έρμελο ο Σίλβα.

Οι μεταγραφικές... ανησυχίες του Ολυμπιακού εξακολουθούν να υφίστανται και οι Πειραιώτες δεν σταματούν την αναζήτηση για στόπερ και επιθετικό πρώτης γραμμής, ενώ στο πρόγραμμα είναι και η απόκτηση ενός αριστερού ακραίου κυνηγού.

Ονόματα προτείνοντα στην ΠΑΕ καθημερινά, ωστόσο δύο από αυτά που γράφτηκαν πρόσφατα δεν είναι στα σχέδια του Ολυμπιακού. Οι "ερυθρόλευκοι" διέψευσαν κάθε ενδιαφέρον για τους Φαμπιάν Καστίγιο και Γκάρι Μεδέλ, παρά τα όσα γράφτηκαν σε Αμερική και Ιταλία για τον Κολομβιανό και τον Χιλιανό αντίστοιχα.

Άλλωστε την Πέμπτη (23/7, 20:30) οι Πειραιώτες δίνουν το δεύτερο και τελευταίο φιλικό τους παιχνίδι στην Τουρκία κόντρα στην Αντάλιασπορ και με την επιστροφή τους στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη, ο Μάρκο Σίλβα θα αποφασίσει ποιους από τους ποδοσφαιριστές που έχει θα συνεχίσουν και στο τρίτο στάδιο της προετοιμασίας στο Έρμελο της Ολλανδίας και ποιοι θα κοπούν.

Για την ιστορία, ο Μάρκο Στσέποβιτς θα συνεχίσει την καριέρα του στην Μουσκρόν και ο Μανώλης Τζανακάκης στην Ανόρθωση της Κύπρου.

Σε κανονικούς ρυθμούς Μανιάτης, Μπενίτες και Μαρτίνες

Ο Ολυμπιακός γυμνάστηκε κανονικά την Τετάρτη (22/7) επί τουρκικού εδάφους. Το πρόγραμμα είχε ασκήσεις τεχνικής, ελέγχου της μπάλας και τελειώματα, με επιθετική ανάπτυξη. Αποθεραπεία έκαναν όσοι αγωνίστηκαν για μεγάλο διάστημα κόντρα στη Φενέρ.

Σε κανονικούς ρυθμούς γυμνάστηκαν οι Μπενίτες, Μανιάτης και Μαρτίνες. Συντηρητικά κινήθηκε ο Σιόβας, γυμναστήριο έκανε ο Μιλιβόγεβιτς και ο Πουλίδο. Μία ελαφριά κάκωση στη δεξιά ποδοκνημική υπέστη ο Γιαταμπαρέ, ο οποίος προφυλάχθηκε για το υπόλοιπο του προγράμματος. Το πρωί της Πέμπτης (23/7) θα γίνει προπόνηση στις 10:00.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ