ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Διαψεύδει επαφές με Μέλμπεργκ, παίρνει Καραγκούνη, Γιαννιώτη

Διαψεύδει επαφές με Μέλμπεργκ, παίρνει Καραγκούνη, Γιαννιώτη
Μέλμπεργκ INTIME SPORTS

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός διαψεύδει με κατηγορηματικό τρόπο τα δημοσιεύματα που θέλουν τον Όλοφ Μέλμπεργκ να ήρθε σε οποιαδήποτε επαφή με μέλος της διοίκησης. Τα δεδομένα για Αϊμαρ, Άλβες, Ρουίς, Τσάβες. Στο Λιμάνι οδεύουν οι Καραγκούνης, Γιαννιώτης.

Το ρεπορτάζ το απόγευμα της Τετάρτης (20/6) ήθελε τον Ολυμπιακό να ψάχνει για σέντερ μπακ καθώς η υπομονή για τον Όλοφ Μέλμπεργκ είχε εξαντληθεί.

Το πρωί της Πέμπτης φάνηκε να υπάρχει διαφορετική εξέλιξη μετά από δημοσιεύματα που ήθελαν τον Όλοφ Μέλμπεργκ να "ρίχνει" γέφυρες προς το Λιμάνι. Ωστόσο οι άνθρωποι της ομάδας διαψεύδουν κατηγορηματικά αυτές τις πληροφορίες.

"Να ξεκαθαρίσουμε ότι ο Μέλμπεργκ δεν έχει μιλήσει σε κανένα τηλέφωνο με κανέναν άνθρωπο από την ΠΑΕ Ολυμπιακός! Το αν παίρνει γενικώς τηλέφωνα στην Ελλάδα δεν μας απασχολεί καθόλου.

Και είπαμε ξεκάθαρα χθες (20/6) ότι η εντολή στον Ζαρντίμ είναι να προτείνει και έναν έμπειρο σέντερ μπακ σε συνεργασία με το δικό μας σκάουτινγκ. Αυτό δεν έχει αλλάξει από χθες", υποστηρίζουν χαρακτηριστικά από την πλατεία Αλεξάνδρας.

Δεν υπάρχει θέμα με Αϊμάρ, απίθανο του Άλβες

Για δεύτερη σερί ημέρα οι άνθρωποι του Ολυμπιακού διαψεύδουν ότι υπάρχει θέμα απόκτησης του Πάμπλο Αϊμάρ από την Μπενφίκα.

Ταυτόχρονα τονίζουν ότι ναι μεν ο Μπρούνο Άλβες ενδιαφέρει, αλλά με τα οικονομικά δεδομένα που ισχύουν αυτή τη στιγμή η περίπτωση του μοιάζει απίθανη να προχωρήσει

Επιβεβαίωση για Ρουίς

Σχετικά με τον 19χρονο αριστερό μέσο Άλαν Ρουίς, υπάρχει επιβεβαίωση για συζητήσεις με τη Χιμνάσια Λα Πλάτα για την απόκτηση του. Δεν πρέπει λοιπόν να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να έρθει ο Αργεντίνος και να παραχωρηθεί σε κάποια άλλη ομάδα με τη μορφή δανεισμού, καθώς καταλαμβάνει θέση ξένου.

Ενδιαφέρον υπάρχει και για τον Κρίστιαν Μανουέλ Τσάβες. " Είναι μία από τις περιπτώσεις που εξετάζουμε, αλλά ως εκεί, προς το παρόν", τονίζουν χαρακτηριστικά στον Ολυμπιακό.

Παίρνει Καραγκούνη και Γιαννιώτα

Τον 18χρονο στόπερ της Ουντινέζε, Βασίλη Καραγκούνη, αναμένεται να πάρει δανεικό ο Ολυμπιακός. Ο νεαρός, που είναι αδερφός του Θανάση Καραγκούνη, θα αγωνιστεί με την ομάδα Κ-20 στο Champions League Νέων.

Παράλληλα ο ο 20χρονος (18/12/1992) τερματοφύλακας του Εθνικού Γαζώρου, Ανδρέας Γιαννιώτης, θα "κλείσει" άμεσα και θα αποτελέσει τον τρίτο γκολκίπερ των πρωταθλητών τη νέα σεζόν.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ