ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Διαψεύδει για Μιλιβόγεβιτς η Φενέρμπαχτσε

Διαψεύδει για Μιλιβόγεβιτς η Φενέρμπαχτσε
INTIME SPORTS

Στη διάψευση δημοσιευμάτων που την θέλουν να κινείται για την απόκτηση του Λούκα Μιλιβόγεβιτς, προχώρησε μέσω ανακοίνωσης η Φενέρμπαχτσε.

Ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς είναι "μετέωρος" στο μεγάλο λιμάνι, όχι για το γεγονός πως οι Πειραιώτες δεν έμειναν ικανοποιημένοι από την παρουσία του την περασμένη σεζόν αλλά από το γεγονός πως ο πρώην προπονητής τους Βίτορ Περέιρα ενδιαφέρεται να τον εντάξει στη Φενέρμπαχτσε.

Τα δημοσιεύματα περί ενδιαφέροντος της Φενέρ για τον παίκτη είναι καθημερινά, ωστόσο την Τρίτη η διοίκηση της ομάδας της Κωνσταντινούπολης έδωσε νέα διάσταση στο θέμα, ξεκαθαρίζοντας μέσω ανακοίνωσης στην επίσημη ιστοσελίδα της, πως δεν προτίθεται να κινηθεί για τον Σέρβο αμυντικό μέσο.

Η ανακοίνωση αφορά και άλλους ποδοσφαιριστές, τα ονόματα των οποίων αναφέρονται στις εφημερίδες της χώρας "Milliyet" και "Fanatik". H διοίκηση της Φενέρμπαχτσε χαρακτηρίζει ως ψέματα, αναφέροντας ότι αυτοί οι παίκτες δεν έχουν καμία σχέση με τον προγραμματισμό που έχει γίνει στην ομάδα.

Μένει να δούμε αν πρόκειται για παιχνίδι τακτικής από την πλευρά της Φενέρ ή αν αποσύρθηκε οριστικά από τη διεκδίκηση του Σέρβου μέσου του Ολυμπιακού, τον οποίο έχουν σε εκτίμηση τόσο ο Μάρκο Σίλβα, όσο και ο πρώην προπονητής των ερυθρόλευκων και νυν των Τούρκων, Βίτορ Περέιρα.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ