ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Διαπραγματεύσεις Βαλένθια-Ολυμπιακού για Αντερλάν Σάντος"

Real Madrid's Mateo Kovacic, right, duels for the ball with Valencia's Aderlan Santos  during a Spanish La Liga soccer match at the Mestalla stadium in Valencia, Spain, Sunday, Jan. 3, 2016. (AP Photo/Alberto Saiz)
Real Madrid's Mateo Kovacic, right, duels for the ball with Valencia's Aderlan Santos during a Spanish La Liga soccer match at the Mestalla stadium in Valencia, Spain, Sunday, Jan. 3, 2016. (AP Photo/Alberto Saiz) AP

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ισπανικής ιστοσελίδας "lasprovincias.es", ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε συζητήσεις με τη Βαλένθια για την απόκτηση του Βραζιλιάνου κεντρικού αμυντικού, Αντερλάν Σάντος. Διαψεύδουν οι "ερυθρόλευκοι" το ενδιαφέρον για τον Μίχαλ Πάζνταν.

Το όνομα του Αντερλάν Σάντος φαίνεται πως επανέρχεται στο προσκήνιο για τον Ολυμπιακό, αν λάβουμε υπόψιν το δημοσίευμα της " lasprovincias.es" που κάνει λόγο για διαπραγματεύσεις μεταξύ των "ερυθρολεύκων" και της Βαλένθια για τον Βραζιλιάνο κεντρικό αμυντικό.

Το ρεπορτάζ της ισπανικής ιστοσελίδας αναφέρει πως οι συζητήσεις είναι αρκετά προχωρημένες κι ο παίκτης αναμένεται να φορέσει την ερυθρόλευκη φανέλα, παρά το ενδιαφέρον της Σάο Πάολο, είτε με κανονική μεταγραφή είτε ως δανεικός με οψιόν αγοράς για το επόμενο καλοκαίρι.

Ο Σάντος αποκτήθηκε το καλοκαίρι του 2015 απ' τις "νυχτερίδες" έναντι 9.500.000 ευρώ, όμως δεν κατάφερε να δικαιώσει τις προσδοκίες που υπήρχαν προς το πρόσωπό του, με συνέπεια τη φετινή σεζόν να αγωνιστεί μόλις σε 12 παιχνίδια. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η ισπανική ομάδα είναι θετική στην παραχώρησή του μ' ένα ποσό κοντά στα 3.500.000 ευρώ.

ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΖΝΤΑΝ

Απ' την άλλη πλευρά, ο Ολυμπιακός προχώρησε σε διάψευση των σεναρίων περί ενδιαφέροντος για τον Μίχαλ Πάζνταν. Πριν από δύο ημέρες, πολωνικά ΜΜΕ υποστήριζαν πως οι Πειραιώτες εξετάζουν την περίπτωση του διεθνή στόπερ, τον οποίο ο Μπέσνικ Χάσι γνωρίζει απ' την κοινή θητεία τους στη Λέγκια Βαρσοβίας.

Παρ' όλα αυτά, οι "ερυθρόλευκοι" τονίζουν κατηγορηματικά πως ο 29χρονος αμυντικός δεν αποτελεί μεταγραφικό στόχο.

Photo Credits: AP Photo/Alberto Saiz

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ