ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Διαπραγματεύσεις Σοθιεδάδ - Ολυμπιακού για Ντε λα Μπέγια"

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΟ ΓΚΕΝΚ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports)
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΟ ΓΚΕΝΚ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Σύμφωνα με την "Marca", οι διοικούντες τη Ρεάλ Σοθιεδάδ βρίσκονται σε συζητήσεις με τον Ολυμπιακό για την επιστροφή του Αλμπέρτο ντε λα Μπέγια, ο οποίος είχε αποκτηθεί με διετή δανεισμό απ' τους "ερυθρολεύκους".

Το μέλλον του Αλμπέρτο ντε Μπέγια στον Ολυμπιακό είναι κάτι παραπάνω από δυσοίωνο. Ο Ισπανός μπακ δεν βρίσκεται στα πλάνα του Μπέσνικ Χάσι ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, με αποτέλεσμα να μείνει εκτός ευρωπαϊκής λίστας για τις αναμετρήσεις με την Παρτίζαν στο πλαίσιο του τρίτου προκριματικού γύρου του Champions League.

Όπως όλα δείχνουν, ο 31χρονος αμυντικός θα αποτελέσει άμεσα παρελθόν, με τη Ρεάλ Σοθιεδάδ να εξετάζει σοβαρά την περίπτωσή του. Μάλιστα, όπως αποκαλύπτει δημοσίευμα της " Marca", οι διοικούντες την ισπανική ομάδα έχουν ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας τόσο με τον Ολυμπιακό όσο και με την πλευρά του παίκτη.

Ο Ντε λα Μπέγια έχει αποκτηθεί με διετή δανεισμό απ' τους "ερυθρολεύκους", αλλά, όπως φαίνεται, θα βρεθεί η "χρυσή τομή" προκειμένου να επιστρέψει στη Σοθιεδάδ ένα χρόνο νωρίτερα απ' ό,τι προέβλεπε η αρχική συμφωνία των δύο πλευρών. Ο Ισπανός προορίζεται για αντικαταστάτης του Γιούρι, ο οποίος πήρε μεταγραφή για την Παρί Σεν Ζερμέν το φετινό καλοκαίρι.

Την περυσινή σεζόν, σε 31 συμμετοχές με τη φανέλα των Πειραιωτών, σημείωσε δύο γκολ και μοίρασε έξι ασίστ, ενώ με τη Σοθιεδάδ μετράει έξι γκολ και 15 ασίστ σε 193 συμμετοχές.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ