ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Διαπραγματεύεται με Ολυμπιακό για Μαζουακού η Ρόμα"

"Διαπραγματεύεται με Ολυμπιακό για Μαζουακού η Ρόμα"
INTIME SPORTS

Ιταλική ιστοσελίδα αποκαλύπτει πως η Ρόμα έχει ήδη ξεκινήσει διαπραγματεύσεις με τον Ολυμπιακό για την απόκτηση του Αρτούρ Μαζουακού, τονίζοντας πως οι πρωταθλητές Ελλάδας είναι έτοιμοι να συζητήσουν με μία προσφορά της τάξης των 8 εκ.ευρώ.

Η Ρόμα αναζητεί έναν παίκτη για να καλύψει τη θέση του αριστερού μπακ τη νέα σεζόν με δεδομένες τις "απώλειες" που αναμένεται να έχει σε αυτή τη θέση και σύμφωνα με ιταλικό δημοσίευμα ο Αρτούρ Μαζουακού είναι ο "εκλεκτός" της διοίκησης των Ρωμαίων.

"Ο Γαλλο-κονγκολέζος μπακ είναι στόχος των τζαλορόσι για τη θέση του αριστερού μπακ καθώς πρόκειται να χάσουν τους Μπαλτσαρέτι, Κόουλ και Χολέμπας, με τον τελευταίο να βρίσκεται κοντά στη Γουότφορντ.

"Διαπραγματεύεται με Ολυμπιακό για Μαζουακού η Ρόμα"

Ο Βάλτερ Σαμπατίνι είναι ο άνθρωπος που "τρέχει" τα μεταγραφικά της Ρόμα και φέρεται να συζητάει με τον Ολυμπιακό για την απόκτηση του Μαζουακού

Ο αθλητικός διευθυντής Βάλτερ Σαμπατίνι και αυτός των Ελλήνων Κριστιάν Καρεμπέ διαπραγματεύονται τη μεταγραφή. Οι Έλληνες είναι διατεθειμένοι να ξεκινήσουν τις διαπραγματεύσεις με ένα ποσό περίπου στα 8 εκατομμύρια ευρώ", αναφέρει χαρακτηριστικά η ιστοσελίδα "Tuttomercatoweb.it", δίνοντας στο σχετικό κείμενο την ετικέτα "αποκλειστικό".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ