ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Δημήτρης Καμμένος: "Η σκέψη μας στην οικογένεια του Πουλίδο"

Δημήτρης Καμμένος: "Η σκέψη μας στην οικογένεια του Πουλίδο"

Ο Δημήτρης Καμμένος τοποθετήθηκε σχετικά με την είδηση της απαγωγής του Πουλίδο στο Μεξικό, τονίζοντας ότι η σκέψη του όπως και των φίλων του Ολυμπιακού είναι στην οικογένεια του παίκτη.

Αναλυτικά το προσωπικό μήνυμα του Δ. Καμμένου, Βουλευτή Β' Πειραιά με τους Ανεξάρτητους Έλληνες, σχετικά με την είδηση απαγωγής του Άλαν Πουλίδο στην πατρίδα του:

"Στιγμές αγωνίας για την ερυθρόλευκη ΠΑΕ, καθώς οι αστυνομικές αρχές και ο μεξικάνικος τύπος επιβεβαιώνουν πως ο επιθετικός Άλαν Πουλίδο αγνοείται και πως έπεσε θύμα απαγωγής στη γενέτειρά του, Θιουδάδ Βικτόρια.

Είναι δεδομένο πως τόσο οι αρχές όσο και ο Ολυμπιακός δε θα μείνουν με τα χέρια σταυρωμένα και θα προβούν σε εξονυχιστικές έρευνες για την εντόπισή του και τη διαλεύκανση της υπόθεσης με εξακριβωμένα στοιχεία.

Η σκέψη μου και όλων των φιλάθλων του Ολυμπιακού είναι με την οικογένεια του παίκτη. Είμαστε στο πλευρό τους και προσευχόμαστε για τη θετική έκβαση του συμβάντος το συντομότερο δυνατόν και τη γρήγορη επιστροφή του Άλαν Πουλίδο στον Πειραιά.

Δημήτριος Κ. Καμμένος

ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Β’ ΠΕΙΡΑΙΑ"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

"Οι προσευχές μας είναι με τον Άλαν"
Η τελευταία φωτογραφία του Πουλίδο πριν την απαγωγή
Θύμα απαγωγής ο Πουλίδο
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ