ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Δηλώσεις πίστης στον Ολυμπιακό, αλλά και ώρα για πράξεις στην Τούμπα!

SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Οι “ερυθρόλευκοι” εμφανίστηκαν μετά τον Πανιώνιο πεισμωμένοι και έτοιμοι να δώσουν απαντήσεις στο ματς με τον ΠΑΟΚ. Ωστόσο, δεν είναι η πρώτη φορά που ξαναέκαναν δηλώσεις νίκης και τελικά έμειναν στα... λόγια. Χαμηλά κρατάει την μπάλα ο Γκαρθία.

Ο Όσκαρ Γκαρθία είπε κάποια πράγματα στους παίκτες του πριν από το ματς με τον Πανιώνιο. Ότι θα πρέπει να τα δώσουν όλα για τη φανέλα που φορούν έως το τέλος της σεζόν.

Στο ματς κόντρα στους “κυανέρυθρους”, οι οποίοι εμφανίστηκαν χωρίς επτά βασικούς παίκτες, οι Πειραιώτες κέρδισαν πιο άνετα απ' ό,τι δείχνει το τελικό 1-0.

Αμέσως βγήκαν ποδοσφαιριστές και έκαναν δηλώσεις περί “απαντήσεων” που οφείλουν να δώσουν στην Τούμπα. Πρώτος – πρώτος ο Οφόε, ο οποίος κατά γενική ομολογία ήταν από τους κορυφαίους στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο. “Ζούμε για παιχνίδια όπως αυτό με τον ΠΑΟΚ”, δήλωσε μεταξύ άλλων ο Βέλγος χαφ.

Δεν μπορούμε να πούμε ότι στον Γκαρθία δεν αρέσουν τέτοιου είδους δηλώσεις. Απλώς, επειδή φέτος πολλά έχουν δει τα μάτια του Ισπανού τεχνικού και συγκεκριμένα στον ενάμισι μήνα που βρίσκεται στον Ολυμπιακό, προσπαθεί να επαναφέρει τους παίκτες του στην πραγματικότητα.

Μια πραγματικότητα που λέει ότι “τέλος τα λόγια, ώρα για πράξεις”. Δεν είναι η πρώτη φορά που παίκτες είτε δημοσίως, είτε στις μεταξύ τους συζητήσεις στο Ρέντη, είτε σε διάφοραgroup therapy,δίνουν όρκους νίκες και υποσχέσεις που στο τέλος μένουν στα... λόγια.

Oφετινός Ολυμπιακός έχει κερδίσει μόνο σε ένα μεγάλο ματς και αυτό από... καραμπόλα. Μόνο στο 1-0 με τον ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη με το γκολ – μπιλιάρδο του Ένχελς κατάφεραν οι “ερυθρόλευκοι” να πάρουν τη νίκη. Σε όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια είχε απώλειες βαθμών, όπως με τον Παναθηναϊκό, την ΑΕΚ, τον Ατρόμητο και τον Αστέρα Τρίπολης.

Οπότε, πρώτος ο ίδιος ο Γκαρθία προσπαθεί να κρατήσει χαμηλά την μπάλα και να δώσει στους παίκτες του να καταλάβουν ότι ο κόσμος μπούχτισε από λόγια και “παχιές” δηλώσεις και πώς στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ τούς παρουσιάζεται μία τεράστια ευκαιρία να δώσουν “απαντήσεις” με την εμφάνισή τους για όλα τα “κακώς κείμενα” που έχουν παρουσιαστεί τη φετινή σεζόν.

Ο Γκαρθία ναι μεν θα ρίξει στην προετοιμασία του Ολυμπιακού βάρος στο ψυχολογικό κομμάτι, αλλά πρωτίστως θα περάσει από... κόσκινο τον ΠΑΟΚ, έτσι ώστε να καταστρώσει ένα πλάνο που θα αιφνιδιάσει το συγκρότημα του Ρατζβάν Λουτσέσκου.

Στα θετικά η επιστροφή των Φορτούνη, Σισέ, Πάρντο και Ρομαό στη δράση. Όλοι τους θα είναι διαθέσιμοι για την αναμέτρηση της Κυριακής (25/2) και κατ' επέκταση ο 44χρονος τεχνικός θα έχει περισσότερες λύσεις για να ρίξει στη “μάχη” της Τούμπας τους όσο το δυνατόν πιο ετοιμοπόλεμους, έτσι ώστε οι Πειραιώτες να εξαντλήσουν όσες πιθανότητες απομένουν για το πρωτάθλημα...

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ