ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Δεύτερες σκέψεις για Ουζουνίδη στον Ολυμπιακό

Δεύτερες σκέψεις για Ουζουνίδη στον Ολυμπιακό
Ουζουνίδης ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης τα έχει βρει με τους "ερυθρόλευκους" εδώ και μία μέρα, αλλά οι αντιδράσεις του κόσμου έχουν... φρενάρει τις υπογραφές.

Από εκεί που όλα έδειχναν ότι ο Μαρίνος Ουζουνίδης είναι έτοιμος να πάει το Σάββατο (6/8) στο Ρέντη για προπόνηση και ο Άκης Μάντζιος να τον αντικαταστήσει στον Πανιώνιο, σαν να προέκυψε το βράδυ της Παρασκευής (5/8) ένα απότομο… φρενάρισμα.

Το θέμα βέβαια είναι να φανεί αν αυτό το "φρενάρισμα" θα είναι προσωρινό ή μόνιμο. Οι αντιδράσεις του κόσμου του Ολυμπιακού για τον Μαρίνο Ουζουνίδη έβαλαν σε δεύτερες σκέψεις τους ανθρώπους της διοίκησης.

Καλώς ή κακώς, έτσι έχουν τα πράγματα. Η ενδεχόμενη πρόσληψη του 48χρονου τεχνικού του Πανιωνίου δεν ήχησε καλά στα αφτιά του κόσμου και στην παρούσα φάση ο Ουζουνίδης βρίσκεται στον… αέρα.

Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι έχει απορριφθεί οριστικά η περίπτωσή του. Κι επίσης, δεν λέει κάτι το γεγονός ότι ο Έλληνας προπονητής δεν είπε κουβέντα στους παίκτες του στον Πανιώνιο στην απογευματινή προπόνηση της Παρασκευής (5/8).

Εξ αρχής ο Βαγγέλης Μαρινάκης είχε δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στον Ουζουνίδη. Όμως, προς το παρόν δεν φαίνεται να έχουν ξεπεραστεί τα εμπόδια που υψώθηκαν με τις αντιδράσεις του κόσμου.

Από Σάββατο (6/8) λοιπόν πάει το θέμα του αντι-Βίκτορ, με τον Ουζουνίδη πάντως να παραμένει στο προσκήνιο και… βλέπουμε.

Photo credits: ACTION IMAGES

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Αύξηση μετοχικού κεφαλαίου 20 εκατ. ευρώ, παρελθόν ο Βρέντζος
Τέλος ο Βίκτορ, φημολογία για Σαλίνο και Μανσιέν
Ουζουνίδης, 110% επιλογή Μαρινάκη
Το προφίλ της Αρόουκα
Προ των πυλών ο Ουζουνίδης, εκτός και αν...
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ