ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Δένει" τον Ρέτσο και για το μέλλον ο Ολυμπιακός

"Δένει" τον Ρέτσο και για το μέλλον ο Ολυμπιακός
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ως πρώτη εναλλακτική λύση υπολογίζεται από τον Πάουλο Μπέντο ο Παναγιώτης Ρέτσος, ο οποίος επιβραβεύεται με νέο συμβόλαιο από τον Ολυμπιακό. Δυο ημέρες νωρίτερα στο Καζακστάν ενόψει Αστάνα.

Ο Παναγιώτης Ρέτσος υπολογίζεται από τον Πάουλο Μπέντο ως πρώτη εναλλακτική επιλογή για την άμυνα. Ο Πορτογάλος προπονητής έχει στα πλάνα του το νεαρό στόπερ, ο οποίος μπορεί να βοηθήσει και σε άλλες θέσεις, διότι είναι "πολυεργαλείο", με τον Ολυμπιακό να αναμένεται άμεσα να επιβραβεύσει με νέο συμβόλαιο.

Μπορεί να παίξει στόπερ, μπορεί να παίξει δεξιά και αμυντικός μέσος ο 18χρονος, ο οποίος έχει δείξει πολύ καλά στοιχεία ως τώρα, παρακολουθείται από αρκετές ομάδες και γι' αυτό ο Ολυμπιακός θέλει να προλάβει να τον "δέσει" στο λιμάνι. Είναι παίκτης με προοπτική, από τα σπλάχνα της ομάδας, ο οποίος αν συνεχίσει να εξελίσσεται, θα αναδειχθεί σε εξαιρετικό ποδοσφαιριστή.

Δυο ημέρες νωρίτερα στο Καζακστάν

Εξάλλου, δύο ημέρες νωρίτερα πρόκειται να ταξιδέψει ο Ολυμπιακός για το Καζακστάν ενόψει του αγώνα με την Αστάνα για την 4η αγωνιστική του Europa League στις 3 Νοεμβρίου. Η αποστολή του Ολυμπιακού θα βρεθεί από την Τρίτη (1/11) στην πόλη, σε ένα ταξίδι που θα διαρκέσει 5,5 ώρες, παρ' ό,τι θα γίνει με πτήση τσάρτερ. Με αυτό τον τρόπο, οι παίκτες θα ξεκουραστούν και θα προσαρμοστούν στις συνθήκες που θα συναντήσουν.

Photo Credits: Action Images

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ