ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Δεν προχωράει του Φορτούνη

Δεν προχωράει του Φορτούνη
INTIME SPORTS

Το όνομα του Κώστα Φορτούνη βγαίνει από το μεταγραφικό κάδρο του Ολυμπιακού καθώς δεν βρίσκεται μέσα στις επιλογές του Μίτσελ. Διαψεύδει η ΠΑΕ για Ρομπίνιο.

Αλλαγή πλεύσης στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο στην υπόθεση του Κώστα Φορτούνη. Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός της Καϊζερσλάουτερν ήταν για αρκετό καιρό μέσα στους βασικούς υποψηφίους (όσον αφορά σε Έλληνες παίκτες) για να φορέσουν την ερυθρόλευκη φανέλα τη νέα σεζόν όμως όλα δείχνουν πως δεν θα γίνει ο επαναπατρισμός του.

Όπως υποστήριζαν το βράδυ της Παρασκευής (30/5) οι άνθρωποι των πρωταθλητών Ελλάδας, ο σύλλογος δεν θα ασχοληθεί άλλο με το ενδεχόμενο μεταγραφής του αφού δεν βρίσκεται μέσα στις επιλογές του προπονητή.

Από το ερυθρόλευκο στρατόπεδο διαψεύστηκε επίσης το σενάριο που θέλει τον Ολυμπιακό να ενδιαφέρεται για τον Ρομπίνιο (προέκυψε μέσω δημοσιεύματος στη Βραζιλία) καθώς επίσης και το ότι ο Κώστας Μανωλάς παραχώρησε δηλώσεις στην πορτογαλική εφημερίδα "O'Jogo" για το ποδοσφαιρικό του μέλλον.

Μαζί Ολυμπιακός & Adidas από τη νέα σεζόν

Εν τω μεταξύ τα τελευταία σενάρια που ήθελαν τον Ολυμπιακό να έρχεται σε συμφωνία με την Adidas για να τον "ντύνει" η συγκεκριμένη αθλητική εταιρία από τη σεζόν 2015-2016 επιβεβαιώθηκαν από τα χείλη του Γιάννη Αλαφούζου:

"Δεν θα είμαστε με την Adidas την μεθεπόμενη χρονιά. Είμαστε σε διαπραγματεύσεις με 3-4 εταιρείες. Μας "φτύσανε". Ενώ τα είχαμε βρει ήρθε ένας Ιταλός και μας είπε διαλέξαμε τον Ολυμπιακό αντί για εσάς", δήλωσε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού στο πλαίσιο συνέντευξής του (σε ραδιοφωνική εκπομπή οπαδών του Παναθηναϊκού).

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ