ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Δεν παιζόταν η Ατλέτικο

Δεν παιζόταν η Ατλέτικο
Μαρινάκης INTIME SPORTS

Επέστρεψε στην Αθήνα η αποστολή του Ολυμπιακού με κάποια μικρή καθυστέρηση εξαιτίας ενός τροχαίου. Σκυμμένα κεφάλια, προβληματισμός, αλλά και αισιοδοξία για το μέλλον σε πρωτάθλημα και Ευρώπη

Σκυμμένα κεφάλια, λίγα λόγια, χαμόγελα αμηχανίας, αλλά και παραδοχή ότι η Ατλέτικο "δεν παιζόταν" συνέιθεταν το κλίμα στο τσάρτερ της επιστροφής του Ολυμπιακού, με το βλέμμα προς το πρωτάθλημα και ιδιαίτερα στο παιχνίδι της 3ης Δεκεμβρίου με τον ΠΑΟΚ.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ : ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΛΕΜΟΝΙΔΗΣ

Το παιχνίδι της Μαδρίτης τελείωσε, ο Ρομπέρτο χαιρετούσε και φιλούσε παλιούς γνώριμους, η κερκίδα και ιδιαίτερα οι φανατικοί τον αποθέωσαν και φώναξαν ρυθμικά το όνομα του με τη λήξη του ημιχρόνου, ενώ ο Μίτσελ ήταν σαφώς ανακουφισμένος με την έκταση του σκορ.

Αλλά και με τη συμπεριφορά της εξέδρας, αφού 5-6 φορές φωνάξαν "Michel,Michel,Michel,Maricon", κι αυτό μόνο οι 3000 στο πέταλο και μερικοί σκόρπιοι στο υπόλοιπο γήπεδο.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Φυσικά ουδείς έμεινε ικανοποιημένος, άπαντες όμως παραδεχόταν ότι η Ατλέτικο είναι πολύ καλύτερη του Ολυμπιακού, η νίκη στον Πειραιά είναι αποτέλεσμα-κόσμημα στην ιστορία του ελληνικού κλαμπ και πέραν τούτου ουδέν.Αυτό εξάλλου έλεγε και οΒαγγέλης Μαρινάκηςστους οπαδούς που περίμεναν έξω από το "Βιθέντε Καλντερόν"για να τους κατευνάσει. Τόλμησε και ανακατεύθηκε μαζί τους, έγινε ένα με αυτούς και συζητούσαν σαν φίλοι για το αποτέλεσμα. Κοινή συνιστώσα, η ανωτερότητα του αντιπάλου.

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού ήταν και στον αγώνα μαζί με τους φιλάθλους, δεν πήγε σε σουίτα, παρακολούθησε το ματς μαζί με την ομάδα των Νέων που κέρδισε την Ατλέτικο και αποχώρησε μαζί τους από το γήπεδο. Κατά την προσέλευση του στο γήπεδο, ο κόσμος φώναξε "είναι τρελός ο πρόεδρος" κι αυτός ανταπέδωσε με χαιρετισμό.

Η αναχώρηση για το αεροδρόμιο "Barajas" ήταν κινηματογραφική και δόθηκε το σύνθημα, πριν καν τελειώσει η συνέντευξη Τύπου του Σιμεόνε, γιατί ο Ολυμπιακός πήρε ειδική άδεια να προσγειωθεί στο "Ελευθέριος Βενιζέλος" , με προσωπικό ασφαλείας, λόγω της απεργίας. Οι υπόλοιποι 2000 που είδατε στην τηλεόραση έμειναν στη Μαδρίτη και θα επιστρέψουν αύριο στην Αθήνα, αφού οι πτήσεις τους ακυρώθηκαν.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Στη διαδρομή υπήρχε βέβαια κάποια μικρή καθυστέρηση λόγω ενός τροχαίου(σύγκρουση μοτοσυκλέτας με αυτοκίνητο), το αεροπλάνο όμως προσγειώθηκε τάχιστα στην Αθήνα, στις 5.35!Το κλίμα όπως προαναφέραμε είχε και στεναχώρια για την εμφάνιση και παραδοχή για την ανωτερότητα του αντιπάλου, αλλά και αισιοδοξία για το μέλλον στο πρωτάθλημα και την Ευρώπη.

Ο ΠΑΟΚ μετά την Κέρκυρα είναι ο μεγάλος αντίπαλος, αλλά και η Μάλμε που πρέπει να χάσει ή να μη κερδίσει στον Πειραιά για να υπάρχει συνέχεια στο Γιουρόπα Λιγκ.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ