ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Δεν έρχεται ο Ντιόπ

Δεν έρχεται ο Ντιόπ
Παπακουλί Ντιόπ

Ο Ολυμπιακός εμμέσως πλην σαφώς, διέψευσε τη μεταγραφή του Σενεγαλέζου και συνεχίζει τις συζητήσεις και τις διαπραγματεύσεις για την απόκτηση άλλων δυο παικτών.

Δεν θα συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό ο Παπακουλί Ντιόπ, καθώς και ο πρωταθλητής δεν επιβεβαίωσε την πληροφορία για την απόκτηση του, τουναντίον ...έστρεψε το ρεπορτάζ σε άλλο παίκτη, που όπως και οι προηγούμενοι νεοαποκτηθέντες(πλην του Ντουρμάζ) δεν έχει γίνει πρωτοσέλιδο.

Ο Σενεγαλέζος παίκτης πήρε μέρος κανονικά στην προπόνηση της Λεβάντε, παρότι δεν υπολογίζεται για το ματς της Κυριακής με την Βιγιαρεάλ λόγω τιμωρίας και τόνισε: "Δεν υπάρχει τίποτα ξεκάθαρο ακόμα για τη μεταγραφή μου στον Ολυμπιακό. Δεν θα ταξιδέψω για την Αθήνα σήμερα".

Μεταξύ της Λεβάντε και του Ντιόπ υπάρχει άτυπη συμφωνία, σύμφωνα με την οποία θα έφευγε ως τις 20 Αυγούστου με 2.000.000 ευρώ μέχρι τις 20 Αυγούστου και μετά την προαναφερθείσα ημερομηνία με 3.000.000

Ο Ολυμπιακός πάντως, συνεχίζει την αναζήτηση του αντι Σάμαρη, ενώ περιμένει την εκδίκαση της υπόθεση του Πουλίδου(26 Αυγούστου) για να πάρει τον Μεξικανό σέντερ φορ, αφού όλες οι ενδείξεις μιλούν για δικαίωση του. Στο πρόγραμμα λοιπόν υπάρχουν άλλες δυο μεταγραφές, ενώ δεν αποκλείεται και κάποια έκπληξη, όπως συνηθίζει στο τέλος της μεταγραφικής περιόδου ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ