ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Δεν υπάρχει θέμα Μίτσελ στον Ολυμπιακό

Δεν υπάρχει θέμα Μίτσελ στον Ολυμπιακό
INTIME SPORTS

Το θέμα της πρόσληψης νέου προπονητή στον Ολυμπιακό θα κρατήσει μερικές μέρες ακόμα. Θέμα επιστροφής του Μίτσελ στο Λιμάνι δεν υφίσταται. Για τη λύση της συνεργασίας με τον Βίτορ Περέιρα απομένει να ρυθμιστούν τυπικές λεπτομέρειες.

Το ψάξιμο προπονητή στον Ολυμπιακό συνεχίζεται. Οι ''ερυθρόλευκοι'' εξακολουθούν να είναι σε επαφές για την ανεύρεση του αντικαταστάτη του Βίτορ Περέιρα, ο οποίος βρίσκεται στην Τουρκία για να υπογράψει στη Φενέρμπαχτσε.

Επισήμως το συμβόλαιο των Πειραιωτών με τον Πορτογάλο δεν έχει λυθεί, αν και η ενημέρωση που υπάρχει αναφέρει πως το θέμα είναι τυπικό. Λεπτομέρειες είναι αυτές που απομένουν για να πέσουν οι τίτλοι τέλους στη συνεργασία ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Από εκεί και πέρα, θέμα επιστροφής του Μίτσελ δεν υφίσταται. Το τελευταίο 48ωρο ''φούντωσαν'' τα σενάρια που ήθελαν τον Ισπανό τεχνικό να ''φλερτάρει'' με την επιστροφή του στον Ολυμπιακό, ωστόσο, οι Πειραιώτες αναφέρουν πως δεν τίθεται θέμα επιστροφής του Μαδριλένου.

Οι νταμπλούχοι Ελλάδος συνεχίζουν, λοιπόν, το ''σαφάρι'' και το θέμα της πρόσληψης νέου τεχνικού, σύμφωνα με τις ενδείξεις, θα τραβήξει μερικές μέρες ακόμα. Στον Ολυμπιακό, άλλωστε, δεν θέλουν να πάρουν μια βιαστική απόφαση, παρά το γεγονός ότι η προετοιμασία θα ξεκινήσει σε περίπου ένα μήνα.

Αυτό από την άλλη δεν σημαίνει πως υπάρχει πολύς χρόνος, ούτε ότι η διοίκηση κάθεται με σταυρωμένα τα χέρια, αλλά εξετάζει όλες τις περιπτώσεις των προπονητών που προτείνονται. Το θέμα χειρίζονται οι Βαγγέλης Μαρινάκης, Γιάννης Βρέντζος, Κριστιάν Καρεμπέ και Πιέρ Ισά.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ