ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Δεν υπάρχει θέμα Ιμπίσεβιτς"

"Δεν υπάρχει θέμα Ιμπίσεβιτς"

Ο Ολυμπιακός διέψευσε ότι τους απασχολεί ο Βόσνιος φορ της Στουτγκάρδης. Στην Γερμανία πάντως επιμένουν ότι έχει προταθεί και θα εξεταστεί από τους "ερυθρόλευκους".

Είχατε την ευκαιρία να διαβάσετε στο Sport24.gr όλο το σκηνικό με τον Βεντάντ Ιμπίσεβιτς και το τι ακριβώς έχει διαρρεύσει από την Γερμανία. Δηλαδή, ότι έχει προταθεί και εξετάζεται σοβαρά από τον Ολυμπιακό. Μέχρι εκεί όμως… Όχι ότι έχουν καταθέσει πρόταση οι «ερυθρόλευκοι».

Η πειραϊκή ΠΑΕ από την πλευρά της λίγο μετά τις 4 το μεσημέρι έσπευσε να βάλει τέλος στα σενάρια για τον φορ της Στουτγκάρδης, τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι "δεν υπάρχει κανένα θέμα Ιμπίσεβιτς".

Εμείς αυτό που γνωρίζουμε είναι ότι οι Πειραιώτες πράγματι δεν έχουν κάνει καμία προσφορά για τον 31χρονο Βόσνιο επιθετικό. Ωστόσο, στην Γερμανία επιμένουν ότι είναι ένας ποδοσφαιριστής που δεν περνάει απαρατήρητος από τον Μάρκο Σίλβα. Για να δούμε...

Άλλωστε λίγες μέρες έμειναν μέχρι το φινάλε της μεταγραφικής περιόδου για να διαπιστώσουμε αν η συγκεκριμένη διάψευση είναι διάψευση αλά… Καμπιάσο ή όντως ο Ιμπίσεβιτς δεν απασχολεί τους "ερυθρόλευκους".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ