ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Δεν υπάρχει οψιόν αγοράς για Μιραλάς

SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΞΑΝΘΗ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
Μιραλάς EUROKINISSI SPORTS

Το "φάουλ" των Βέλγων και η απόφαση της Έβερτον να περιμένει πρώτα την παρουσία του Μιραλάς στο Μουντιάλ και μετά να πάρει τις αποφάσεις της.

Έχει την τιμητική του τις τελευταίες μέρες ο Κέβιν Μιραλάς, παρότι ζήτησε απ' όλους να σταματήσουν τα μεταγραφικά σενάρια και έγραψε στα social media ότι το μυαλό του είναι αποκλειστικά στον Ολυμπιακό.

Στο Βέλγιο όμως συνεχίζουν το... βιολί τους. Επέμεναν ότι η Σταντάρ θα κάνει τα πάντα για να τον αποκτήσει το καλοκαίρι και συμπλήρωναν πώς το πιθανότερο είναι να επιστρέψει στην Λιέγη.

Συν τοις άλλοις έκαναν ένα “φάουλ”, λέγοντας ότι ο Ολυμπιακός δεν θα ενεργοποιήσει την οψιόν αγοράς των 6 εκατομμυρίων ευρώ.

Σε αυτό το σημείο οφείλουμε να τονίσουμε ότι δεν υπάρχει καμία οψιόν αγοράς στη συμφωνία ανάμεσα σε Έβερτον και Πειραιώτες.

Μάλιστα, τα “ζαχαρωτά” έχουν ξεκαθαρίσει πώς δεν θα τον πουλήσουν τις πρώτες μέρες του Ιουνίου, αλλά θα περιμένουν πρώτα να δουν την πορεία του στο Μουντιάλ (αν και εφόσον κληθεί στην Εθνική Βελγίου) και μετά να εξετάσουν τις προτάσεις που θα έχουν στα χέρια τους.

Κατά συνέπεια, έχει πολλά ψωμιά η υπόθεση του Μιραλάς. Ο ίδιος θέλει να συνεχίσει στον Ολυμπιακό, όμως στο Λιμάνι ακόμα δεν έχουν ξεκαθαρίσει στο 100% τις προθέσεις τους αναφορικά με το τι σκέφτονται για τον Βέλγο. Οψιόν αγοράς πάντως δεν υπάρχει...

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ