ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Δεν υπάρχει Νότιγχαμ για τον Ανσαριφάρντ

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΟ ΓΚΕΝΚ / ΦΙΛΙΚΟ / ΜΑΛΙΝ - ΟΣΦΠ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports)
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΟ ΓΚΕΝΚ / ΦΙΛΙΚΟ / ΜΑΛΙΝ - ΟΣΦΠ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Διαψεύδει ο Ολυμπιακός τα σενάρια που θέλουν τον Καρίμ Ανσαριφάρντ να οδεύει στη Νότιγχαμ Φόρεστ. Στη Ρίο Άβε στέλνουν τον Τάσο Καραμάνο οι Πορτογάλοι.

Ο Εμάνουελ Εμενίκε αποκτήθηκε με την προοπτική να αποτελέσει τον βασικό επιθετικό του Ολυμπιακού για τη νέα σεζόν.

Ωστόσο η πρόθεση των Πειραιωτών να ανιχνεύσουν την αγορά για μια ακόμη μεταγραφή στη γραμμή κρούσης, πυροδότησε σενάρια για το μέλλον του Καρίμ Ανσαριφάρντ. Ο Ιρανός φορ θέλει να βρεθεί στην αποστολή της εθνικής του ομάδας για το Παγκόσμιο Κύπελλο το καλοκαίρι του 2018 και είναι φυσικό επόμενο να ανησυχεί για τον χρόνο συμμετοχής του την αγωνιστική περίοδο που έρχεται.

Με τον Εμενίκε να έχει τον πρώτο λόγο, η έλευση ενός ακόμη επιθετικού θα περιόριζε σημαντικά τις πιθανότητες του Ανσαριφάρντ να κάνει μια γεμάτη σεζόν στο Λιμάνι και θα ήταν λογικό για τον 27χρονο φορ να ψάξει για ομάδα που θα αγωνίζεται συστηματικά.

Υπό αυτό το πρίσμα δεν άργησε να αναπτυχθεί μια φημολογία που θέλει τη Νότιγχαμ Φόρεστ ως πιθανό προορισμό του παίκτη. Η αγγλική ομάδα έχει αποκτήσει για την επίθεση τον Τζέισον Κάμινγκς (Χιμπέρνιαν), έχει στο ρόστερ της τον Απόστολο Βέλλιο αλλά είναι αβέβαιο το μέλλον του σταρ Μπριτ Ασομπαλόνγκα. Μια πιθανή πώληση του τελευταίου ανοίγει θέση για την έλευση νέου παίκτη στην επίθεση της Φόρεστ.

Αυτός όμως δεν θα είναι ο Καρίμ Ανσαριφάρντ, κάτι για το οποίο ήταν κάθετοι στο Λιμάνι το μεσημέρι της Δευτέρας (10/7). "Δεν τίθεται θέμα μετακίνησης του Καρίμ στη Νότιγχαμ, ό,τι γράφεται περί αυτού είναι ψέμματα", τόνιζαν χαρακτηριστικά οι Πειραιώτες. Δίνοντας έτσι ένα τέλος στα σενάρια, τουλάχιστον μέχρι νεωτέρας.

ΡΙΟ ΑΒΕ ΓΙΑ ΚΑΡΑΜΑΝΟ

Η ιστοσελίδα " ojogo.pt" υποστηρίζει ότι ο Τάσος Καραμάνος βρίσκεται για τα καλά στο στόχαστρο της Ρίο Άβε. Ο Έλληνας φορ του Ολυμπιακού πέρσι έκανε ένα καλό πρωτάθλημα με τη Φεϊρένσε και μάλιστα τον Γενάρη έφτασε μια ανάσα από τη μεταγραφή του στη Φούλαμ!

Ίσως όμως συνεχίσει και τη νέα σεζόν στο πορτογαλικό πρωτάθλημα, αφού σύμφωνα με τους Ίβηρες οι διαπραγματεύσεις της Ρίο Άβε με τον Ολυμπιακό είναι σε προχωρημένο στάδιο και απομένουν λεπτομέρειες για την ολοκλήρωση της συμφωνίας, που θέλει τον Καραμάνο να μετακομίζει στην πορτογαλική ομάδα ως δανεικός για μια σεζόν και χωρίς οψιόν αγοράς.

Photo credits: EUROKINISSI

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Μπουλέντ Ακίν στο Sport24.gr: "Ο Βούκοβιτς έχει την τιμή του..."
Συνεχίζει τα NBA posts ο Φορτούνης
Η παρακάμερα του Μέχελεν - Ολυμπιακός
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ