ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Δεν υπάρχει κάτι για Ρομπέρτο..."

"Δεν υπάρχει κάτι για Ρομπέρτο..."
INTIME SPORTS

Ο Ισπανός γκολκίπερ στο στόχαστρο της Άρσεναλ, σύμφωνα με την Marca. Τι λέει η πλευρά του ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού.

Άρχισαν πάλι στην Ισπανία και στην Αγγλία να γράφουν διάφορα για τον Ρομπέρτο. Ο Ισπανός γκολκίπερ είχε αρκετό καιρό να δει το όνομά το να φιγουράρει σε δημοσιεύματα εφημερίδων του εξωτερικού, αλλά τις τελευταίες μέρες ξαναπροέκυψαν διάφορα σενάρια.

Αρχικά γράφτηκε στην Ισπανία ότι η Ατλέτικο Μαδρίτης δεν τον έχει βγάλει από το μυαλό της, ενώ το πρωί της Πέμπτης (13/8) η κορυφαία ισπανική εφημερίδα "Marca" (παρεμπιπτόντως έχει εξαρετικές σχέσεις με τον Ρομπέρτο) ανέφερε ότι η Άρσεναλ έχει καταθέσει ήδη προσφορά στον Ολυμπιακό. Μάλιστα γράφει και για ένα ποσό της τάξης των 4,3εκ. ευρώ.

Ο Ρομπέρτο είναι στην Ελβετία για το φιλικό με το Κατάρ. Σύμφωνα με πληροφορίες, όταν Ισπανοί δημοσιογράφοι ρώτησαν την πλευρά του παίκτη το ισχύει με την Άρσεναλ, η απάντηση που πήραν ήταν ότι "δεν υπάρχει κάτι, δεν γνωρίζουμε κάτι". Μάλιστα, ξεκαθάριζαν ότι όσες προτάσεις - προσεγγίσεις έγιναν από διάφορες ευρωπαϊκές ομάδες μέσα στο καλοκαίρι, δεν τον άφησαν και τόσο ευχαριστημένο. Πάντως στην Αγγλία με αφορμή το δημοσίευμα της "Marca" τόνιζαν ότι ο Βενγκέρψάχνει το "μπακ απ" του Πετρ Τσεχ και πώς ο Ρομπέρτο θα μπορούσε να αποτελέσει μία εξαιρετική επιλογή. Για να δούμε...

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ