ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Δεν βγαίνει από την ενδεκάδα ο Μάριν

ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÑÉÅÊÁ - ÏÓÖÐ / CHAMPIONS LEAGUE / RIJEKA - OLYMPIAKOS (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports)
ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÑÉÅÊÁ - ÏÓÖÐ / CHAMPIONS LEAGUE / RIJEKA - OLYMPIAKOS (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Πώς ο Γερμανός μεσοεπιθετικός, Μάρκο Μάριν, από εκεί που ήταν με το ένα πόδι εκτός Ολυμπιακού έχει εξελιχθεί σε βασικό στέλεχος των πρωταθλητών Ελλάδας.

Ποιος να το περίμενε... Ένας παίκτης που την περσινή σεζόν ήταν εξαφανισμένος και υπήρχαν πληροφορίες ότι το πιθανότερο ήταν να έφευγε, να έχει εξελιχθεί σε βασικό και αναντικατάστατο στέλεχος της κόκκινης μηχανής.

Ο Μάρκο Μάριν βέβαια κέρδισε με το σπαθί του την παραμονή του στο ρόστερ, αλλά και την παραμονή του στην ενδεκάδα. Ο Μπέσνικ Χάσι θεωρεί ότι είναι ένας τόσο ποιοτικός ποδοσφαιριστής που δεν πρέπει να λείπει από το αρχικό σχήμα τόσο σημαντικών και δύσκολων αγώνων όπως αυτά με την Ριέκα και την Παρτιζάν.

Ο Γερμανός μεσοεπιθετικός έχει δικαιώσει τον προπονητή του. Μπορεί να μην αντέχει να βγάζει 90λεπτα, αλλά έχει παίξει ρόλο το γεγονός ότι ο Χάσι από την πρώτη μέρα στο Ζέεφελντ του ξεκαθάρισε ότι τον υπολογίζει για βασικό, αρκεί να το αποδείξει και ο ίδιος στις προπονήσεις.

Ο Μάριν λοιπόν από το πρώτο στάδιο προετοιμασίας στην Αυστρία είχε δείξει ότι θα πουλούσε ακριβά το... τομάρι του, ότι δεν υπήρχε περίπτωση να άφηνε ανεκμετάλλευτη την ευκαιρία που του έδινε ο Χάσι.

Πολλές οι συζητήσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές. Ο Κοσοβάρος τεχνικός τον είχε πιάσει στο ξενοδοχείο, είχε πολλά τετ α τετ μαζί του και με τον τρόπο του τον “έφτιαχνε”. Και να που δύο μήνες αργότερα ήρθε το γκολ στην Ριέκα και ο Μάριν έσπευσε να το αφιερώσει στον Χάσι...

Ο Γερμανός δεν βγαίνει από την ενδεκάδα. Είναι στην κατηγορία των ποδοσφαιριστών που δεν θα βγαίνει από την ενδεκάδα σε τέτοιου επιπέδου παιχνίδια. Εκτός κι αν τα κάνει μαντάρα μόνος του, αν αρχίσει και νιώθει ότι θα παίζει οπωσδήποτε ακόμα κι αν είναι κακός στις προπονήσεις ή δεν βγάζει την απαιτούμενη διάθεση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Πρόκριση καθρέφτης
Στους ομίλους του Champions League με δεύτερη νίκη ο Ολυμπιακός
Η κριτική των παικτών του Ολυμπιακού
Το γκολ του Μάριν στην Κροατία
Θεοδωρίδης: "Αφιερώνω την πρόκριση στον πρόεδρο και σε 10 εκατ. Έλληνες"

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ