ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Δεν τον ευνοεί η διακοπή

Δεν τον ευνοεί η διακοπή
INTIME SPORTS

Μετά από τα σερί "διπλά" σε Λονδίνο και Τούμπα έρχεται η διακοπή εξαιτίας των εθνικών ομάδων, που δεν ευνοεί τον Ολυμπιακό, ο οποίος θα υποδεχθεί την ΑΕΚ με την επανέναρξη του πρωταθλήματος.

Πάνω που ζέστανε για τα καλά τις μηχανές του ο Ολυμπιακός, θα αναγκαστεί να πέσει ξανά στο ρελαντί, αφού η επόμενη εντός συνόρων υποχρέωση του είναι στις 17 Οκτώβρη, κόντρα στην ΑΕΚ στο Φάληρο για την 7η αγωνιστική της Super League.

Μετά από τα σερί "διπλά" σε Λονδίνο και Τούμπα ακολουθεί η διακοπή των πρωταθλημάτων εξαιτίας των υποχρεώσεων των εθνικών ομάδων, εξέλιξη που σε καμία περίπτωση δεν ευνοεί τον Ολυμπιακό και το μομέντουμ που είχαν αποκτήσει στην παρούσα φάση.

Οι Πειραιώτες βρίσκονται σε καλή κατάσταση, παίζουν με αυτοπεποίθηση, έχουν βρει ρυθμό και βγάζουν στο γήπεδο την δουλειά του Μάρκο Σίλβα στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη.

Αρκεί να σκεφτεί κανείς ότι το βράδυ της περασμένης Τρίτης (29/9) ο Ολυμπιακός περνούσε νικηφόρα από το "Emirates", εκεί όπου το απόγευμα της Κυριακής (4/10) η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχανε 3-0 από την Άρσεναλ πριν συμπληρωθούν 20 λεπτά αγώνα!

Εντυπωσιακό είναι το γεγονός ότι οι "ερυθρόλευκοι" πολύ γρήγορα άφησαν πίσω τους την μεγαλειώδη νίκη στο Λονδίνο, συγκεντρώθηκαν απόλυτα στο παιχνίδι της Τούμπας και φορτσάροντας ουσιαστικά για ένα μισάωρο, επικράτησαν του ΠΑΟΚ με σκορ 2-0 και μάλλον πιο εύκολα από ότι οι ίδιοι περίμεναν.

Το χρονικό σημείο και η φόρμα που μοιάζει να "χτυπάει" ο Ολυμπιακός ήταν ιδανικός συνδυασμός για να υποδεχθεί το επόμενο Σαββατοκύριακο την ΑΕΚ. Με παίκτες, διοίκηση και κόσμο "φτιαγμένους" ψυχολογικά από τα πρόσφατα αποτελέσματα, όπου οι Πειραιώτες όχι μόνο κατακτούν τον στόχο τους αλλά το κάνουν και με στυλ. Παίζοντας καλό ποδόσφαιρο.

Όμως οι "ερυθρόλευκοι" έπεσαν επάνω στην διακοπή, εξαιτίας των υποχρεώσεων που έχουν οι εθνικές ομάδες σε όλη την Ευρώπη για τα προκριματικά του Euro 2016. Κακή συγκυρία για τον Ολυμπιακό, αυτό πιστεύουν και οι περισσότεροι παίκτες του.

Μετά την διακοπή κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος για το πώς μπορεί να εμφανιστεί μια ομάδα. Από το Αθλητικό Κέντρο Ρέντη θα λείψουν κάμποσοι τις επόμενες μέρες. Και ουδείς γνωρίζει σε τι κατάσταση θα είναι όταν επιστρέψουν.

Από τις αρχές της επόμενης εβδομάδας θα τους έχει ξανά όλους στην διάθεση ο Μάρκο Σίλβα. Μέχρι τότε ο Πορτογάλος τεχνικός δεν έχει άλλη επιλογή παρά να δουλέψει με όσους θα παραμείνουν στις προπονητικές εγκαταστάσεις της ομάδας.

Ελπίζοντας τουλάχιστον ότι οι διεθνείς θα επιστρέψουν... αρτιμελείς στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη. Και μαζί με τους συνεργάτες του είναι δεδομένο ότι θα ψάξουν να βρουν τρόπους ώστε αυτή η διακοπή να επηρεάσει όσο λιγότερο γίνεται τον Ολυμπιακό.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ