ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Δεν θέλουμε δανεικό τον Γιαννιώτα"

"Δεν θέλουμε δανεικό τον Γιαννιώτα"
Γιαννιώτας ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο τεχνικός της Κόρδοβα, Λουίς Καριόν, παραδέχθηκε το ενδιαφέρον για τον Γιαννιώτα, τονίζοντας ωστόσο πως δεν θέλει να πάρει τον παίκτη απλά ως δανεικό στην ισπανική ομάδα.

Συνεχίζεται το μίνι σήριαλ που αφορά το ενδιαφέρον της Κόρδοβα και την προσπάθεια της να εξασφαλίσει τις υπηρεσίες του Γιάννη Γιαννιώτα, που δεν βρίσκεται στα πλάνα του Μπέσνικ Χάσι.

Ο τεχνικός της ισπανικής ομάδας, Λουίς Καριόν, παραδέχθηκε ανοιχτά το ενδιαφέρον του για τον Έλληνα εξτρέμ αλλά και τις δυσκολίες που υπάρχουν για τη μεταγραφή.

"Κοιτάζουμε τον τρόπο που μπορούμε να βελτιωθούμε. Κυρίως ψάχνουμε για έναν παίκτη στα άκρα. Ο Αλφάρο δεν είναι κλασικός ακραίος και μας λείπει ένας τέτοιος. Έχουμε δει τον Γιαννιώτα αλλά είναι δύσκολο να διαπραγματευθείς με ένα μεγάλο κλαμπ όπως ο Ολυμπιακός.

Δεν θέλω να τον πάρουμε ως δανεικό γιατί έχω κακή εμπειρία από τέτοιες περιπτώσεις", τόνισε χαρακτηριστικά ο τεχνικός της Κόρδοβα, που όμως άφησε ένα παράθυρο ανοικτό:

"Θα ήταν διαφορετικό να συζητούσαμε για δανεισμό με οψιόν αγοράς", υποστήριξε ο Καριόν αφήνοντας να εννοηθεί ότι δεν είναι αντίθετος με μια τέτοια συμφωνία.

Σύμφωνα με τους Ισπανούς, οι επαφές των εμπλεκόμενων πλευρών συνεχίζονται και μένει να φανεί αν θα υπάρξει κάποια μορφή συμφωνίας ανάμεσα σε Κόρδοβα και Ολυμπιακό, που θα επιτρέψει στον Γιαννιώτα να αγωνιστεί στην ομάδα της Ανδαλουσίας.

Photo credits: eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Catch me if you can
Ο πειστικός Ολυμπιακός
Πιστεύει στην ανατροπή ο Γκαβράνοβιτς
Τα δεδομένα για Γιαννιώτα και Κόρδοβα
Προβάδισμα πρόκρισης ο Ολυμπιακός, 2-1 τη Ριέκα στο Φάληρο
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ