ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Δεν σχολιάζει τον Αλαφούζο ο Ολυμπιακός

Δεν σχολιάζει τον Αλαφούζο ο Ολυμπιακός
INTIME SPORTS

Δεν υπάρχει, για την ώρα, επίσημη τοποθέτηση από την ΠΑΕ Ολυμπιακός για τις δηλώσεις που έκανε ο Γιάννης Αλαφούζος σε αθλητικό ραδιόφωνο την Πέμπτη (14/5) και τις εκ νέου αναφορές στους "ερυθρόλευκους" και τον Βαγγέλη Μαρινάκη, όσον αφορά τις εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Η αιχμηρή τοποθέτηση του Κώστα Καραπαπά στο facebook.

Ο Γιάννης Αλαφούζος φιλοξενήθηκε τηλεφωνικά στον ραδιοφωνικό σταθμό "Αθλητικό Μετρόπολις" και έκανε εκ νέου επίθεση στον Ολυμπιακό και τον Βαγγέλη Μαρινάκη, υποστηρίζοντας πως στο ελληνικό ποδόσφαιρο υπάρχει διαφθορά που λειτουργεί υπέρ των συμφερόντων των "ερυθρολεύκων".

Από την ΠΑΕ Ολυμπιακός δεν προκύπτει κάποια επίσημη τοποθέτηση επί του θέματος, τουλάχιστον για την ώρα. Δεν αποκλείεται μέσα στην ημέρα να υπάρξει απάντηση, αν και στον Πειραιά έχουν τονίσει πως δεν πρόκειται να μπουν στην διαδικασία τέτοιου "πολέμου", με το νομικό τμήμα να αναλαμβάνει δράση μέσω μηνύσεων και αγωγών για οτιδήποτε αφορά τον σύλλογο και την δυσφήμηση του.

Άλλωστε ο Γιάννης Βρέντζος επανέλαβε και την Τετάρτη (13/5) αυτή την πρόθεση των "ερυθρολεύκων", μέσα από τις δηλώσεις του μετά το τέλος του ΔΣ της Super League .

"Δεν θα συνεχίσουμε να μπούμε να σχολιάσουμε, να απαντάμε και να "απολογούμαστε". Και έχει γίνει και λίγο κουραστικό τα νομικά μας τμήματα να καταθέτουν μηνύσεις και αγωγές οι οποίες μέχρι τώρα δικαιώνονται πλήρως. Ό,τι είναι να απαντηθεί στον κ. Ανδρεάδη, θα απαντηθεί στον κ. Ανδρεάδη. Σε κανέναν άλλο", υποστήριξε με σαφήνεια μεταξύ άλλων ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εκφράζοντας σε μεγάλο ποσοστό τον τρόπο που σκέφτεται να κινηθεί από εδώ και στο εξής ο Ολυμπιακός σε τέτοια θέματα.

Με αιχμηρό τρόπο σχολίασε τις δηλώσεις του Γιάννη Αλαφούζου ο Διευθυντής Επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς, στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook:

Έχουμε βαρεθεί προ πολλού να απαντάμε σε ΓΕΛΟΙΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ όπως ο Αλαφούζος...

Posted by Konstantinos Karapapas on Πέμπτη, 14 Μαΐου 2015
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ