ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Δεν προχώρησε του Στεργιάκη στον Ολυμπιακό

Δεν προχώρησε του Στεργιάκη στον Ολυμπιακό
Στεργιάκης

Ο Ολυμπιακός κινήθηκε για την απόκτηση του Αντώνη Στεργιάκη της Σλάβια Σόφιας, αλλά η περίπτωσή του δεν προχώρησε. Στα 2 εκατ. ευρώ η ρήτρα του 18χρονου γκολκίπερ. (VIDEO)

Στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο ο Ολυμπιακός κινήθηκε για να αποκτήσει τον Αντώνη Στεργιάκη. Οι "ερυθρόλευκοι" κατέθεσαν πρόταση στη Σλάβια Σόφιας για τον 18χρονο διεθνή με την Εθνική Νέων γκολκίπερ, αλλά οι συζητήσεις δεν ευδοκίμησαν.

Ο πρόεδρος της βουλγαρικής ομάδας, μάλιστα, τοποθετήθηκε δημοσίως για το θέμα αναφέροντας: " Ο παίκτης έχει ποιότητα. Ο Ολυμπιακός έστειλε μια πρόταση, η οποία όμως δεν ήταν ικανοποιητική. Αν μας έρθει μια πρόταση που θα μας ικανοποιήσει, θα τη συζητήσουμε". Σημειώνεται ότι η ρήτρα που έχει στο συμβόλαιό του ο Στεργιάκης είναι στα 2 εκατ. ευρώ.

Ο Στεργιάκης είναι από τα 17 του βασικός στη Σλάβια, έχοντας καταγράψει εφέτος 16 συμμετοχές στο πρωτάθλημα, το οποίο έχει ακόμη ένα γύρο για να ολοκληρωθεί. Προ μηνών, το όνομά του νεαρού τερματοφύλακα είχε ακουστεί και για τη Σταντάρ Λιέγης. Το συμβόλαιό του στην ομάδα της Βουλγαρίας λήγει τον Ιούνιο του 2020.

Ο Γιώργος Κολοβός, εκπρόσωπος του Στεργιάκη, επιβεβαίωσε τις συζητήσεις και δήλωσε για το θέμα στο Sport24.gr: " Είναι μεγάλη τιμή για κάθε ποδοσφαιριστή, και για τον Αντώνη, να υπάρχει ενδιαφέρον από ένα τόσο μεγάλο κλαμπ. Το οικονομικό θέμα αφορά τον Ολυμπιακό και τη Σλάβια. Είναι και άλλες ομάδες της Ευρώπης που ενδιαφέρονται για τον ποδοσφαιριστή".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ