ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Δεν προχώρησε του Καραμάνου στη Γιαγκελόνια

Δεν προχώρησε του Καραμάνου στη Γιαγκελόνια
Καραμάνος, Ιτάνζ INTIME SPORTS

Η Γιαγκελόνια Μπιάλιστοκ είχε επαφή με την ΠΑΕ Ολυμπιακός για την απόκτηση του Τάσου Καραμάνου, αλλά ο δανεισμός του 25χρονου μεσοεπιθετικού δεν προχώρησε.

Δεν έχει βρει ακόμα τον επόμενο σταθμό της καριέρας του ο Τάσος Καραμάνος. Ο 25χρονος μεσοεπιθετικός είναι σε αναζήτηση ομάδας και ο Πανιώνιος είναι από αυτούς που περιμένουν στη... γωνία για να τον κάνουν δικό τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, προ ημερών η Γιαγκελόνια Μπιάλιστοκ βολιδοσκόπησε τις αξιώσεις της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τον ποδοσφαιριστή. Τον ήθελε ως δανεικό με οψιόν αγοράς, όταν ωστόσο άκουσαν οι Πολωνοί πόσα ζητούσαν οι "ερυθρόλευκοι" πήγαν... πάσο. Η συγκεκριμένη ομάδα συμμετέχει στην πρώτη κατηγορία του πολωνικού πρωταθλήματος και σε τέσσερα εφετινά παιχνίδια έχει δύο νίκες και δύο ήττες.

Για τον Καραμάνο υπάρχει ενδιαφέρον από πολλές κυπριακές ομάδες, ο ίδιος ωστόσο δεν είναι θετικός στο ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του στο νησί της Αφροδίτης. Μέσα στις επόμενες μέρες είναι δεδομένο πως θα υπάρξουν εξελίξεις για τον πρώην παίκτη του Ατρόμητου.

Follow me on twitter: Dimitris Samolis

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ