ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Δεν πήγε για βόλτα στο Τορίνο!

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΟΣΦΠ - ΑΕΚ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΟΣΦΠ - ΑΕΚ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI

Δύσκολα μπορούν να γίνουν εκτιμήσεις σχετικά με την ενδεκάδα που έχει στο μυαλό του ο Τάκης Λεμονής για την αποψινή "μάχη" του Ολυμπιακού με τη Γιουβέντους στην Ιταλία (27/9, 21:45).

Η νέα εποχή του Ολυμπιακού με τον Τάκη Λεμονή στον πάγκο ξεκινάει από το βράδυ της Τετάρτης (27/9). Πρώτο εμπόδιο και μάλιστα πολύ υψηλό, αυτό με την Γιουβέντους στο Τορίνο.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΤΟΡΙΝΟ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΕΡΠΕΡΙΔΗΣ

Ο Λεμονής φυσικά και αναγνωρίζει τις δυσκολίες της αποψινής αναμέτρησης. Αυτό δεν σημαίνει βεβαίως ότι πήγε και για βόλτα ο Ολυμπιακός στην Ιταλία.Οι "ερυθρόλευκοι" θα κυνηγήσουν να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα, παρόλο που η Γιουβέντους είναι το μεγάλο φαβορί.

"Περισσότερα έχετε να κερδίσετε παρά να χάσετε", ήταν μία από τις πολλές ατάκες του 57χρονου τεχνικού στους παίκτες του το τελευταίο διήμερο και πλέον αυτό που απομένει είναι να δούμε ο τρόπος με τον οποίο θα προσεγγίσει το παιχνίδι.

Προφανώς και δεν θα επιδιώξει ο Ολυμπιακός να κάνει παιχνίδι κατοχής έχοντας απέναντί του μία ομάδα όπως η Γιούβε. Θα προσαρμοστεί στις συνθήκες του αγώνα και θα επιχειρήσει στις μια - δυο ευκαιρίες που θα του παρουσιαστούν, να βάλει δύσκολα στη "Γηραιά Κυρία".

Την ίδια στιγμή στην Γιουβέντους εκφράζονται κάποιες ανησυχίες με την αλλαγή της τεχνικής ηγεσίας. Δεν ξέρουν τι Ολυμπιακό θα βρουν απέναντί τους. Τόσο καιρό μελετούσαν τον Ολυμπιακό του Μπέσνικ Χάσι και τώρα ο Αλέγκρι δεν έχει ιδέα τι θα βρει μπροστά του. Κι αυτό είναι κάτι που προβληματίζει τον Ιταλό τεχνικό.

Σε ό,τι έχει να κάνει με την ενδεκάδα των Πειραιωτών, ο Λεμονής δεν άφησε να εννοηθούν και πολλά πράγματα στην τελευταία προπόνηση.

Μία εκτίμηση είναι ότι μπορεί να πάει στο κλασικό 4-2-3-1 με τον Προτό στα γκολπόστ, τους Φιγκέιρας (δεξιά), Ρομαό, Ένγκελς και Κούτρη (αριστερά), σίγουρα τον Οφόε στα χαφ και αναζητείται ο παρτενέρ του στο "6". Αν θα είναι δηλαδή ο Ζντιέλαρ, ο Ταχτσίδης ή ο Ζιλέ. Ο τελευταίος αυτή τη στιγμή συγκεντρώνει τις λιγότερες πιθανότητες. Ο Φορτούνης αναμένεται να επιστρέψει στο αρχικό σχήμα, οι Καρσελά (ή Πάρντο) και Σεμπά θα βρεθούν στα “φτερά” και ο Εμενίκε στην κορυφή της επίθεσης.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ