ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Δεν πάνε στην ΕΠΟ οπαδοί του Ολυμπιακού

ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ / ΟΣΦΠ - ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΛΙΣΑΒΟΝΑΣ / CHAMPIONS LEAGUE / OLYMPIAKOS - SPORTING LISBON (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ / ΟΣΦΠ - ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΛΙΣΑΒΟΝΑΣ / CHAMPIONS LEAGUE / OLYMPIAKOS - SPORTING LISBON (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Οι οργανωμένοι οπαδοί του Ολυμπιακού αποφάσισαν να μη βρεθούν σήμερα (9/3), όπως είχαν προαναγγείλει, στα γραφεία της ΕΠΟ, όπου εκδικάζεται η έφεση της ΠΑΕ για την αφαίρεση βαθμών που της επιβλήθηκε, με αφορμή τα έκτροπα του αγώνα μετά το τέλος του ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Οι οπαδοί του Ολυμπιακού, οι οποίοι έχουν εκφράσει κατ' επανάληψη τα παράπονά τους για την αντιμετώπιση που έχει φέτος ο Ολυμπιακός σε σχέση με τους άλλους διεκδικητές του φετινού τίτλου και πρόσφατα είχαν αναγγείλει μια σειρά από κινητοποιήσεις.

Η σκέψη, όμως, να βρεθούν σήμερα (9/3) στα γραφεία της ΕΠΟ στο πάρκο Γουδή, εγκαταλείφθηκε. Μετά από επαφές των επικεφαλής με τη διοίκηση του συλλόγου, αποφασίστηκε να μην παραβρεθεί κανείς στα γραφεία της Ομοσπονδίας, όπου το μεσημέρι εκδικάζεται η προσφυγή για την αφαίρεση των 3 βαθμών, με αφορμή τα επεισόδια που ακολούθησαν τη λήξη του αγώνα με την ΑΕΚ.

Επιθυμία της διοίκησης είναι να μην γίνει οποιαδήποτε ενέργεια, μπροστά στο ενδεχόμενο προκλήσεων που θα φέρουν αντιδράσεις από τους ένθερμους φίλους της ομάδας και να βρεθεί ο Ολυμπιακός σε ακόμα πιο δύσκολη θέση.

Πέρα από την έφεση του Ολυμπιακού (στις 16:00) σήμερα στις 18:00 εκδικάζεται και αυτή της ΠΑΕ ΠΑΟΚ με τη μορφή του κατ' επείγοντος μετά το -3 και τις δυο αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών (χωρίς κόσμο με ΑΕΚ και Πανιώνιο) για το περιστατικό με τον Όσκαρ Γκαρθία στην Τούμπα. Στον "Δικέφαλο" κάνουν λόγο για προαποφασισμένη απόφαση στο Μονομελές πειθαρχικό όργανο της Λίγκας και ελπίζουν να δικαιωθούν στην ΕΠΟ.

Photo credits: eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ