ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Δεν "παίζει" του Τολόι, στα υπόψιν ο Ταβάρες

Δεν "παίζει" του Τολόι, στα υπόψιν ο Ταβάρες

Συνεχίζει την αναζήτηση στόπερ ο Ολυμπιακός, με τον Ραφαέλ Τολόι να μην ενδιαφέρει και τον Γιοάν Ταβάρες να βρίσκεται στα υπόψιν των Πειραιωτών.

Το τελευταίο του φιλικό ματς δίνει ο Ολυμπιακός το βράδυ της Πέμπτης (23/7, 20:30) στο Αφιόν Καραχισάρ με αντίπαλο την Αντάλιασπορ.

Με την επιστροφή της ομάδας στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη, ο Μάρκο Σίλβα θα πάρει τις οριστικές του αποφάσεις για το υπάρχον ρόστερ και τους παίκτες που θα πάρει μαζί του στο Έρμελο για το τρίτο και τελευταίο στάδιο της καλοκαιρινής προετοιμασίας.

Προφανώς και μέσα από τις επιλογές του Πορτογάλου τεχνικού μπορεί να προκύψουν νέα μεταγραφικά δεδομένα, ωστόσο αυτό δεν επηρεάζει σε τίποτα το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός βρίσκεται ήδη σε αναζήτηση στόπερ και φορ.

Για το θέμα του επιθετικού δεν υπήρξε κάτι νεότερο μέσα στην ημέρα, αντίθετα με το μέτωπο του κεντρικού αμυντικού. Στην Βραζιλία γράφτηκε επίμονα το όνομα του Ραφαέλ Τολόι, με την υποσημείωση ότι ο Ολυμπιακός έκανε και πρόταση.

Μάλλον δεν ισχύει κάτι τέτοιο, αφού οι άνθρωποι των Πειραιωτών δήλωναν άγνοια για την συγκεκριμένη υπόθεση. Προφανώς και πρόκειται για με ενδιαφέρουσα περίπτωση αλλά και εξαιρετικά μπερδεμένη. Η Σάο Πάουλο έχει ένα μικρό μέρος των δικαιωμάτων του και το υπόλοιπο ανήκει σε διάφορους μάνατζερ, οπότε... τρέχα γύρευε. Ούτως ή άλλως πάντως δεν εξετάζει την συγκεκριμένη περίπτωση ο Ολυμπιακός.

Στα υπόψιν των "ερυθρολεύκων" τέθηκε ο Γιοάν Ταβάρες, κάτι που επισημαίνουν και πορτογαλικά ΜΜΕ. Στόπερ της Εστορίλ, γεννημένος στην Γαλλία και γνώριμος του Μάρκο Σίλβα. Η χρηματιστηριακή του αξία είναι μεγαλύτερη από τα χρήματα που απαιτούνται για την απόκτηση του (περίπου 800.000 ευρώ) και αυτό διότι το συμβόλαιο του με την Εστορίλ ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2016.

Ο 27χρονος (2/3/1988) στόπερ (188 εκ.) έφυγε από τις Ακαδημίες της Λανς με προορισμό την Μπέιρα Μαρ τον Ιούλιο του 2008 και τέσσερα χρόνια αργότερα μεταγράφηκε στην Σταντάρ Λιέγης. Τον Γενάρη του 2013 πήγε δανεικός στην Εστορίλ, το καλοκαίρι ακολούθησε η πώληση του στην Κιέβο η οποία λίγες μέρες αργότερα τον παραχώρησε στο πορτογαλικό κλαμπ.

Την τελευταία διετία μετράει 82 συμμετοχές, 2 γκολ και 2 ασίστ για όλες τις διοργανώσεις με την φανέλα της Εστορίλ. Σε αυτό το διάστημα σπανίως έχει χάσει παιχνίδια εξαιτίας τραυματισμών.

Πρόκειται για μια περίπτωση μάλλον εύκολη, από οικονομικής άποψης, αν πράγματι ο Ολυμπιακός επιχειρήσει να αποκτήσει τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή. Ωστόσο ο πρώτος και ο τελευταίος λόγος ανήκει στον Μάρκο Σίλβα και μόνο μετά από έγκριση του Πορτογάλου τεχνικού θα προχωρήσει η οποιαδήποτε μεταγραφική κίνηση των "ερυθρολεύκων".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ