ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Δεν πάει τελικά στην Κόρδοβα ο Γιαννιώτας!

Δεν πάει τελικά στην Κόρδοβα ο Γιαννιώτας!

Τα... μπέρδεψαν οι Ισπανοί δημοσιογράφοι, οι οποίοι υποστήριξαν αργά το βράδυ του Σαββάτου (19/8) ότι οι Ανδαλουσιάνοι ανακοίνωσαν τον 24χρονο εξτρέμ, αλλά τελικά είχαν ανακοινώσει... άλλον παίκτη.

Σε φοβερή γκάφα έριξαν όλο τον κόσμο οι ρεπόρτερ της Κόρδοβα. Χθες αργά το βράδυ (19/8) γινόταν το ματς με την Κάντιθ και στο ημίχρονο του αγώνα ανακοινώθηκε η απόκτηση του... Γιαννιώτα. Μάλιστα, οι ρεπόρτερ της ισπανικής ομάδας έδιναν και λεπτομέρειες ότι αποκτήθηκε δανεικός με οψιόν αγοράς.

Πώς είχε ανακοινωθεί η απόκτησή του; Με ένα... σκίτσο στα μάτριξ! Την ίδια στιγμή από τον Ολυμπιακό δεν επιβεβαιωνόταν κάτι τέτοιο, γιατί κακά τα ψέματα όλοι στο λιμάνι ασχολούνται μόνο με τη ρεβάνς της Κροατίας.

Να όμως που μερικές ώρες αργότερα αποδείχθηκε ότι οι Ισπανοί ρεπόρτερ έκαναν μέγα λάθος. Άλλον παίκτη ανακοίνωσε η Κόρδοβα στον κόσμο της στο περιθώριο του αγώνα με την Κάντιθ.

Δεν ανακοίνωσε τον Γιαννιώτα, αλλά τον Σέρβο επιθετικόΣάσα Γιοβάνοβιτς. Με λίγα λόγια, ο Γιαννιώτας ακόμα είναι παίκτης του Ολυμπιακού, με την Κόρδοβα πάντως να μην τον έχει βγάλει από τη λίστα της.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ