ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Δεν πάει αδιάφορος στο Αγρίνιο ο Ολυμπιακός

Δεν πάει αδιάφορος στο Αγρίνιο ο Ολυμπιακός
EUROKINISSI

Ο Ολυμπιακός θα παίξει με τον Παναιτωλικό (30/4, 19.00), έχοντας ως αποκλειστικό σκοπό το διπλό μέσα στην Αιτωλοακαρνανία. Ίσως και το τελευταίο ματς του Τσόρι με τη φανέλα των "ερυθρολεύκων".

Απόψε (30/4, 19.00) ο Ολυμπιακός ολοκληρώνει τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις για τη φετινή σεζόν. Τελευταίος αντίπαλος της χρονιάς ο Παναιτωλικός στο Αγρίνιο, αλλά το γεγονός ότι ο Τάκης Λεμονής αποφάσισε να μην συμπεριλάβει στην αποστολή τους "παροπλισμένους" Σισοκό και Παρέδες, δείχνει και τις διαθέσεις του.

Από χθες το βράδυ (29/4), βρίσκεται στην Αιτωλοακαρνανία η αποστολή του Ολυμπιακού και δεν είναι καθόλου αδιάφορη για την αναμέτρηση με τα "καναρίνια". Οι "ερυθρόλευκοι" θέλουν να φύγουν με το διπλό από το Αγρίνιο και αυτό φαίνεται από τις επιλογές του Λεμονή όχι μόνο ως προς την κατάρτιση της αποστολής, αλλά και της ενδεκάδας.

Οι Καπίνο, Φιγκέιρας, Μποτία, Ρέτσος και Ντε Λα Μπέγια θα πάρουν φανέλα βασικού. Ο Ρομαό είναι το φαβορί για να παίξει "εξάρι" και δίπλα του θα βρεθεί ένας εκ των Μαρτίνς ή Καμπιάσο.

Αν ο Φορτούνης δεν παραπονιόταν για ενοχλήσεις, τότε δεδομένα θα ξεκινούσε. Είναι ανοικτό ποιος θα τον αντικαταστήσει. Ο Μάριν έχει πιθανότητες, όπως πιθανότητες έχει και ο Τσόρι. Η ουσία είναι ότι ο Ντομίνγκες είτε παίξει από την αρχή, είτε στο δεύτερο ημίχρονο, εκτός απροόπτου θα είναι και η τελευταία του παρουσία με τη φανέλα του Ολυμπιακού.

Ο Αργεντινός δήλωσε ότι θέλει να μιλήσει με τη διοίκηση για τη νέα σεζόν και σε λίγες μέρες θα ξεκαθαρίσει το μέλλον του στο λιμάνι.

Γενικώς ο Λεμονής κράτησε κλειστά τα χαρτιά του και για αυτό το ματς. Ο Καρντόσο δείχνει να έχει ένα μικρό προβάδισμα έναντι του Ανσαριφάρντ, ενώ για τα "φτερά" ο Ελιουνούσι αναμένεται να επιστρέψει στο αρχικό σχήμα.

Τη 19άδα αποτελούν οι Ανδρούτσος, Ανσαριφάρντ, Μποτία, Μπουχαλάκης, Καμπιάσο, Καρντόσο, Ντε Λα Μπέγια, Ντομίνγκες, Ελιουνούσι, Φιγκέιρας, Καπίνο, Λεάλι, Μανθάτης, Μάριν, Μαρτίνς, Νικολάου, Ρέτσος, Ρομαό, Βιάνα.

Photo credits: EUROKINISSI

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ