ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Δεν μας ικανοποίησε η πρόταση του Ολυμπιακού για Βούκοβιτς"

"Δεν μας ικανοποίησε η πρόταση του Ολυμπιακού για Βούκοβιτς"

Μέλος του Δ.Σ. της Κόνιασπορ, ο Ομέρ Ζερέν, τόνισε πως ο Ολυμπιακός έκανε πρόταση για τον Βούκοβιτς, αλλά αυτή δεν κρίθηκε ικανοποιητική.

Μπορεί να υπήρξε δημοσίευμα στην Τουρκία, το οποίο να ανέφερε πως η Κόνιασπορ έκανε αποδεκτή την πρόταση του Ολυμπιακού, ύψους 2.000.000 ευρώ για τον Σέρβο αμυντικό, Γιάγκος Βούκοβιτς, εντούτοις μέλος του Δ.Σ. της ομάδας διέψευσε το συγκεκριμένο ρεπορτάζ και τόνισε πως ναι μεν έγινε πρόταση από τους Πειραιώτες, η οποία όμως δεν κρίθηκε ικανοποιητική.

Μάλιστα, οι γείτονες συνέδεαν την περίπτωση του Βούκοτιτς με αυτή του Μανουέλ Ντα Κόστα, ο οποίος δεν υπολογίζεται από τον Μπέσνικ Χάσι και σύμφωνα με το "yenihaberden.com" ο Μαροκινός στόπερ θα υπογράψει στην Κόνιασπορ τις προσεχείς ημέρες.

Ο Ομέρ Ζερέν, μέλος του Δ.Σ. της ομάδας του Ικονίου, ανέφερε σχετικά: "Χθες βράδυ, ο Βούκοβιτς και ο μάνατζέρ του μας είπαν ότι ο παίκτης θέλει να φύγει από την Κόνιασπορ για να πάει στον Ολυμπιακό.

Έπειτα από το γεγονός αυτό, ήρθε πρόταση από τον Ολυμπιακό, όμως η διοίκησή μας δεν έμεινε ικανοποιημένη και τους ενημερώσαμε ότι δεν επιθυμούμε να αφήσουμε τον ποδοσφαιριστή να φύγει, αν δεν γίνει με ευνοϊκότερους όρους".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ