ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Δεν ξεχνά τον Ολυμπιακό ο Φουστέρ!

Δεν ξεχνά τον Ολυμπιακό ο Φουστέρ!
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Νταβίδ Φουστέρ συνεχάρη τον Ολυμπιακό για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, αναφέροντας τη δίψα που υπάρχει στην ομάδα παρά τις συνεχόμενες κατακτήσεις τίτλων. Αναλυτικά όσα ανέφερε στο λογαριασμό του στο Facebook.

Μπορεί να μην παρέμεινε στον Ολυμπιακό έπειτα από έξι χρόνια παρουσίας στο Λιμάνι, παρ' όλα αυτά ο Νταβίδ Φουστέρ δεν ξεχνά την "ερυθρόλευκη" πορεία του, ούτε όσα πέρασε στην ομάδα του Πειραιά. Γι' αυτό, λοιπόν, δεν θα μπορούσε να μην πει τα δικά του συγχαρητήρια για την κατάκτηση του 44ου πρωταθλήματος. Μεταξύ άλλων, είπε πως κάθε τίτλος είναι εξίσου σημαντικός σαν να ήταν ο πρώτος.

"Θέλω να συγχαρώ ολόκληρη την οικογένεια του Ολυμπιακού για την κατάκτηση του 44ου τίτλου Πρωταθλήματος! Για όλους εμάς που έχουμε υπάρξει κομμάτι αυτού του θρυλικού Συλλόγου, είναι ξεκάθαρο ότι κάθε τίτλος είναι εξίσου σημαντικός σαν να ήταν ο πρώτος!

Ένας τίτλος που κάθε χρονιά αντιπροσωπεύει το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον του Ολυμπιακού. Εύχομαι να ακολουθήσουν ακόμα περισσότεροι και να συνεχίσουμε να ονειρευόμαστε με πάθος, αφοσίωση και σκληρή δουλειά".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ