ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Δεν κλήθηκε στην Κολομβία ο Πάρντο

Δεν κλήθηκε στην Κολομβία ο Πάρντο
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Φελίπε Πάρντο μάταια περίμενε το προσκλητήριο της ποδοσφαιρικής του ομοσπονδίας για τα προκριματικά του Μουντιάλ με Βολιβία (24/3) και Εκουαδόρ (29/3).

Τελικά ο Πέκερμαν δεν έκανε το χατίρι στον Φελίπε Πάρντο. Ο Κολομβιανός εξτρέμ περίμενε πώς και πώς την κλήση στην εθνική του ομάδα, έκανε τα πάντα για να γυρίσει συντομότερα στη δράση έτσι ώστε να τον υπολογίζει ο ομοσπονδιακός τεχνικός για τα ματς των προκριματικών του Μουντιάλ με Βολιβία (24/3) και Εκουαδόρ (29/3), αλλά τελικά θα δει τα παιχνίδια από την τηλεόραση!

Ο λόγος που δεν τον πήρε ο Πέκερμαν έχει να κάνει με τον τραυματισμό που τον είχε αφήσει έξω για ένα μήνα. Παρόλο που έπαιξε για 30 λεπτά στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και έδειξε ότι γύρισε σε αρκετά καλή κατάσταση, ο Αργεντινός τεχνικός τον απέκλεισε από την αποστολή.

Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν τον υπολογίζει για τη συνέχεια. Ίσα-ίσα που ο Πάρντο έχει ενημερωθεί ότι πιθανότατα θα κληθεί στην εθνική τον Ιούνιο, καθώς εκείνη την περίοδο είναι προγραμματισμένο το Κόπα Αμέρικα στις ΗΠΑ!

Αν συμβεί αυτό, τότε ο Κολομβιανός ενδέχεται να χάσει σχεδόν όλο το πρώτο στάδιο προετοιμασίας του Ολυμπιακού στο Ζέεφελντ, εφόσον η Ντόρτμουντ δεν κάνει το χατίρι στους “ερυθρόλευκους” και δεν κατακτήσει το Europa League.

Σε αυτή την περίπτωση είναι αναγκασμένη η ομάδα του Πειραιά να ξεκινήσει την προετοιμασία της στις 20-21 Ιουνίου. Το Κόπα Αμέρικα ξεκινάει στις 3 Ιουνίου και ολοκληρώνεται στις 26 του ίδιου μήνα.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ