ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Δεν γυρίζει στην Τίγκρες ο Πουλίδο"

"Δεν γυρίζει στην Τίγκρες ο Πουλίδο"
Πουλίδο INTIME SPORTS

Ο δικηγόρος του Άλαν Πουλίδο υποστήριξε ότι ο Μεξικανός φορ δεν είναι υποχρεωμένος να επιστρέψει στην Τίγκρες, τονίζοντας ότι η FIFA έχει δώσει κανονικά άδεια στον παίκτη να αγωνίζεται στους Πειραιώτες.

Το CAS μπορεί να δικαίωσε την Τίγκρες για τον Άλαν Πουλίδο, ωστόσο σε καμία περίπτωση αυτό δεν σημαίνει ότι ο ποδοσφαιριστής υποχρεούται να επιστρέψει στον μεξικάνικο σύλλογο, όπως υποστήριξε ο αντιπρόεδρος της Τίγκρες στις δηλώσεις του.

Σε αυτό το μήκος κύματος ήταν οι δηλώσεις του Χάιμε Καστίγιο, δικηγόρου του Άλαν Πουλίδο, που τόνισε ότι η FIFA έχει δώσει κανονικά την άδεια της στον παίκτη προκειμένου να αγωνίζεται στον Ολυμπιακό, ενώ υποστήριξε πως αν θα έχει πρόβλημα κάποιος, αυτός θα είναι ο Λεβαδειακός.

"Ο Άλαν δεν έχει καμία υποχρέωση να γυρίσει στην Τίγκρες. Δεν έχουμε καμία πρόθεση να επιστρέψουμε ούτε να δώσουμε κάποιο ποσό. Ο μόνος που μπορεί να επηρεαστεί από αυτήν την υπόθεση είναι ο Λεβαδειακός. Η FIFA έχει δώσει την άδεια για να παίζει ο Άλαν στον Ολυμπιακό.

Το CAS απλά κοιτάζει το πως να συμβιβάσει τα πράγματα. Ο Άλαν δεν έχει κανένα πρόβλημα. Μπορεί να παίξει κανονικά σε όλες τις διοργανώσεις. Ο Λεβαδειακός θα είναι αυτός που θα λάβει ποινές από την FIFA και όχι ο Ολυμπιακός ή ο Άλαν", ήταν η τοποθέτηση του Χάιμε Καστίγιο για το συγκεκριμένο ζήτημα.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ