ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Δεν έχει τίποτα να χάσει στο Μόναχο

Δεν έχει τίποτα να χάσει στο Μόναχο
INTIME SPORTS

Ο Ολυμπιακός καλείται απόψε (21.45) να κάνει το... 8ο θαύμα του κόσμου απέναντι στη Μπάγερν και να φύγει με αποτέλεσμα από μία έδρα που έχουν φύγει με σκυμμένο κεφάλι, ευρωπαϊκά μεγαθήρια.

Είναι περίεργο αυτό που συμβαίνει τη φετινή σεζόν στον Ολυμπιακό. Όλος ο κόσμος, δημοσιογράφοι και φίλαθλοι, λένε ένα πράγμα για την αποψινή αναμέτρηση της Αλιάνζ Αρίνα. Ότι οι “ερυθρόλευκοι” δεν έχουν να χάσουν τίποτα κόντρα στην Μπάγερν.

Και τι να τους πεις κιόλας αν ηττηθούν σε μία έδρα που έχουν φύγει με σκυμμένο κεφάλι ένα σωρό μεγάλα ονόματα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Για ρωτήστε την Άρσεναλ τι έπαθε πριν από τρεις εβδομάδες.

Κι όμως! Ο Μάρκο Σίλβα το πιστεύει. Θεωρεί ότι ο Ολυμπιακός είναι ικανός για το... 8ο θαύμα του κόσμου. Γιατί, πραγματικά, αν πάρουν οι Πειραιώτες αποτέλεσμα στο Μόναχο, τότε θα πρόκειται για ένα τεράστιο επίτευγμα που θα μείνει στην ιστορία αιωνίως! Ας μην κοροϊδευόμαστε: Η Μπάγερν μαζί με τις Ρεάλ και Μπαρτσελόνα είναι οι κορυφαίες ομάδες του πλανήτη. Θυμίζει κάτι από... play station. Μοιάζει με μία πυρηνική μηχανή που σε χρόνο – ρεκόρ μπορεί να ξεκάνει τον οποιονδήποτε.

Ο Σίλβα λοιπόν πιστεύει ότι η ομάδα του μπορεί να κάνει το “μπαμ”. Σίγουρα τον ενόχλησε που δεν έγινε το ντέρμπι της Λεωφόρου, αφού η έλλειψη αγωνιστικού ρυθμού δυσκολεύει ακόμα περισσότερο το έργο του Ολυμπιακού στην Βαυαρία. Παρόλα αυτά βλέποντας τους παίκτες του στο Ρέντη τόσο αποφασισμένους, πήρε και εκείνος με τη σειρά του θάρρος.

Δεν έχει τίποτα να χάσει στο Μόναχο
INTIME SPORTS

Όσο για το τι πραγματικά σκέφτεται να κάνει, ποιους σκοπεύει να επιλέξει; Στην χθεσινή δοκιμή είχε έξω τον Φορτούνη. Στις δοκιμές έβαλε τριάδα στα χαφ τους Κασάμι, Μιλιβόγεβιτς και Καμπιάσο. Στα άκρα της επίθεσης είχε τους Σεμπά και Πάρντο. Για κορυφή δεν το συζητάμε καν: Ιντέγε.

Πίσω οι κλασικοί: Ρομπέρτο, Ελαμπντελαουί, Ντα Κόστα, Σιόβας και Μαζουακού. Φανέλα βασικού διεκδικεί και ο Σαλίνο για ένα από τα δύο άκρα της άμυνας.

Σε όλο τον κόσμο οι λάτρεις του σπορ λένε ότι “στο ποδόσφαιρο όλα μπορούν να γίνουν”. Για να δούμε λοιπόν αν ο Ολυμπιακός θα αναγκάσει όλη την Ευρώπη να παραμιλάει ξανά. Όπως είχε κάνει στο Emirates με εκείνο το μεγαλοπρεπέστατο διπλό, όπου μόλις του έβαζε γκολ η Άρσεναλ, τα παιδιά του Πειραιά σκόραραν στο αμέσως επόμενο λεπτό!

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα είπε ότι η αποστολή τους δεν θα είναι καθόλου εύκολη. Όχι του Ολυμπιακού. Για την Μπάγερν μιλούσε ο Καταλανός. Δεν έχει περάσει στο “ντούκου” τις επιτυχίες των Πειραιωτών στην φετινή ευρωπαϊκή πορεία. Υπομονή! Λίγες ώρες έμειναν για μία μεγάλη ευρωπαϊκή παράσταση στο χορτάρι της Αλιάνζ Αρίνα που οι φίλοι της Μπάγερν το αποκαλούν “φουσκωτό σκάφος”!

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ