ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Δεν έβγαλε όλο το πρόγραμμα ο Καμπιάσο

Δεν έβγαλε όλο το πρόγραμμα ο Καμπιάσο
Καμπιάσο ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Αργεντινός θα δοκιμάσει εκ νέου στην προπόνηση της Τετάρτης (10/2) και εκεί θα κριθεί τελικά αν θα μπορέσει να δώσει το "παρών" στο σαββατιάτικο ντέρμπι με την ΑΕΚ (13/2, 19.30).

Ξεκίνησε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το παιχνίδι με την ΑΕΚ και όλα τα βλέμματα ήταν στραμμένα πάνω στον Εστέμπαν Καμπιάσο.

Ο Αργεντινός θα δοκίμαζε να μπει στο κανονικό πρόγραμμα, καθώς θέλει όσο τίποτε άλλο να προλάβει το ντέρμπι του ΟΑΚΑ.

Δοκίμασε λοιπόν το πόδι του στην προπόνηση της Τρίτης (9/2), έβγαλε ένα μεγάλο με την ομάδα και στη συνέχεια έφυγε ξανά για ατομικό.

Την Τετάρτη (10/2) θα επιχειρήσει να βγάλει όλο το πρόγραμμα και εκεί θα φανεί τελικά αν θα μπορέσει να βοηθήσει το Σάββατο (13/2) ή όχι.

Με τα δεδομένα που υπάρχουν μέχρι στιγμής, το φαβορί για να παίξει δίπλα στον Μιλιβόγεβιτς είναι ο Μπουχαλάκης και όχι ο Κασάμι, αν και εφόσον φυσικά κρίνει ο Σίλβα ότι δεν βρίσκεται στον επιθυμητό βαθμό ετοιμότητας ο Καμπιάσο.

Την Τετάρτη (10/2) στις προπονήσεις ο Ιντέγε

Στο μεταξύ, ο Μπράουν Ιντέγε ήταν δικαιολογημένα απών από την προπόνηση. Πήγε στο Λονδίνο για προσωπική του υπόθεση και την Τετάρτη (10/2) θα ενσωματωθεί στην προετοιμασία του Ολυμπιακού για την ΑΕΚ.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ