ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Δεν έρχεται την Παρασκευή ο Πίνο

Δεν έρχεται την Παρασκευή ο Πίνο
Πάμπλο Πίνο

Ο Πάμπλο Πίνο δεν θα ταξιδέψει για την Ελλάδα την Παρασκευή εξαιτίας ενός προβλήματος με την βίζα του. Από.. κόσκινο θα τον περάσουν στον Ολυμπιακό.

Η είδηση της μεταγραφής του Κολομβιανού άσου Πάμπλο Πίνο βγήκε από ΜΜΕ της πατρίδας του, που χαρακτηριστικά αναφέρουν πως: "Ο 25χρονος έρχεται την Παρασκευή (14/9) στην Ελλάδα για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τους πρωταθλητές".

Από την πλευρά τους οι ερυθρόλευκοι επιβεβαιώνουν τις προφορικές επαφές με τον Πίνο, αλλά σε καμία περίπτωση δεν μιλούν για κλεισμένη μεταγραφή, ειδικά αυτή την περίοδο.

Μάλιστα ο Κολομβιανός άσος, με τον προβληματικό χαρακτήρα, δεν θα ταξιδέψει για την Ελλάδα την Παρασκευή, καθώς επικαλέστηκε ένα πρόβλημα με την βίζα του.

Το πότε θα έρθει δεν έχει γίνει γνωστό ακόμα, όμως δεν αποκλείεται αυτό να συμβεί ακόμα και κατά τη διάρκεια της επόμενης εβδομάδας.

Ο Πίνο βρίσκεται σε αγωνιστική απραξία εδώ και εννέα μήνες, λόγω ενός σοβαρού τραυματισμού (κάταγμα στον αστράγαλο), οπότε οι ερυθρόλευκοι θα τον περάσουν από... κόσκινο προτού υπογράψει.

Εσείς διαβάστε: Ανακοινώθηκαν οι Φουστέρ, Αμπντούν μέχρι το 2015, Συμφώνησε και ο Τζεμπούρ!, Φουστέρ μέχρι το 2016!, Πίνο, από τα νυχτερινά σκάνδαλα στον Ιησού που τον "πρόδωσε", Ζαρντίμ: "Μόνο νίκη με ΠΑΣ Γιάννινα", Μαρινάκης: "Δείξτε ποιοι είστε. Παίξτε γι' αυτούς..."

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ