ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Δεν έπαιξε στα social του Ολυμπιακού η απόλυση Λεμονή

SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Στην επίσημη ιστοσελίδα του Ολυμπιακού αναρτήθηκε η ανακοίνωση για το τέλος της συνεργασίας με τον Τάκη Λεμονή, ωστόσο η είδηση δεν έπαιξε στους λογαριασμούς που διατηρούν οι "ερυθρόλευκοι" στα social media.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ομάδας, ανακοίνωσε το βράδυ της Πέμπτης (4/1) την λύση της συνεργασίας της με τον Τάκη Λεμονή.

Μια εξέλιξη που έφερε ποικίλες αντιδράσεις στις τάξεις των οπαδών του Ολυμπιακού, όπου πολλοί εξέφρασαν την αντίθεση τους, τόσο για το γεγονός αυτό καθεαυτό, τόσο και για τη χρονική στιγμή που πραγματοποιήθηκε.

Αυτό που προκάλεσε εντύπωση πάντως ήταν η απόφαση των "ερυθρολεύκων" να μην μοιράσουν την είδηση μέσω των επίσημων λογαριασμών που διατηρούν στα social media, τουλάχιστον μέχρι τη στιγμή που γραφόταν το συγκεκριμένο κείμενο.

Ενδεχομένως η αντίδραση μεγάλης μερίδας του κόσμου στην απομάκρυνση του Τάκη Λεμονή να έπαιξε ρόλο στην απόφαση των Πειραιωτών να μην επικοινωνήσουν αυτήν την εξέλιξη μέσω facebook, twiiter και instagram.

Και φυσικά είναι πολύ πιθανό την Παρασκευή (5/1) ο Ολυμπιακός να παίξει δυνατά στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης το όνομα του νέου τεχνικού, που αναμένεται να ανακοινωθεί μέσα στο επόμενο 24ωρο.

Photo credits: EUROKINISSI

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Την Παρασκευή ανακοινώνεται ο νέος προπονητής στον Ολυμπιακό
Λεμονής τέλος στον Ολυμπιακό
"Έδωσαν τα χέρια Ολυμπιακός και Όσκαρ Γκαρθία"!
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ