ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Δεν έπαιξε ο Ντα Κόστα, τελευταία παράσταση για Σεμπά

Δεν έπαιξε ο Ντα Κόστα, τελευταία παράσταση για Σεμπά

Ο Ντα Κόστα είδε από την εξέδρα το 2-2 της Σίβασπορ με την Γαλατά. Ο Σεμπά δίνει απόψε (16/8) τον τελευταίο του αγώνα με την Εστορίλ στο ματς με την Μπενφίκα στην Λισσαβώνα.

Όλο το βάρος τις τελευταίες μέρες έχει πέσει στον αμυντικό - ηγέτη που ψάχνει ο Ολυμπιακός (Λόλο, Μπαλάντα) και έχουν περάσει λίγο σε δεύτερη μοίρα δύο περιπτώσεις που απ' ό,τι φαίνεται θα πρέπει να θεωρούνται τελειωμένες για τους Πειραιώτες, σύμφωνα με πληροφορίες από το εξωτερικό.

Ας τις δούμε μία-μία τις περιπτώσεις: Ο πρόεδρος της Σίβασπορ τόνισε ότι τα έχει βρει σχεδόν σε όλα με τον Ολυμπιακό για την μεταγραφή το στόπερ Μανουέλ Ντα Κόστα. Μάλιστα, ο Πορτογαλομαροκινός δεν αγωνίστηκε στο σαββατιάτικο (15/8) ματς της Σίβασπορ με την Γαλατά (2-2). Για να το ξεκαθαρίσουμε, δεν έμεινε στον πάγκο ή... κάηκε στο ζέσταμα. Είδε από την εξέδρα το παιχνίδι, καθώς είχε αποκλειστεί από την αποστολή την τελευταία στιγμή, επειδή "συζητάει με τον Ολυμπιακό", όπως σημείωναν το πρωί της Κυριακής (16/8) τα ρεπορτάζ από την Τουρκία.

Στο μεταξύ, σήμερα (16/8) το βράδυ ο Βραζιλιάνος εξτρέμ Σεμπά θα δώσει την τελευταία του παράσταση με τη φανέλα της Εστορίλ στο ματς με την Μπενφίκα στο Ντα Λουζ. Από την Πορτογαλία ισχυρίζονται ότι είναι πολύ πιθανό την Δευτέρα (17/8) να μπει στο αεροπλάνο για την Αθήνα. Η αρχική σκέψη ήταν να μείνει εκτός 18άδας, αλλά ο κόουτς της Εστορίλ είπε στους διοικούντες ότι από τη στιγμή που δεν έχει πωληθεί ακόμα, καλό θα ήταν να τους ενισχύσει στη δύσκολη αποστολή τους στο Ντα Λουζ. Οι Ίβηρες επέμεναν και την Κυριακή (16/8) ότι ο Σεμπά θα φορέσει για τελευταία φορά τη φανέλα της Εστορίλ.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ