ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Δεν εμφανίστηκε στην προπόνηση ο Βούκοβιτς

PSV Eindhoven's Jagos Vukovic, foreground, vies for the ball with FC Sibir's  Maksim Astafyev during their UEFA Europe League first leg play off soccer match in the major Russia's Siberian city of Novosibirsk about 2800 kilometers (1,750 miles) east of Moscow, Thursday Aug. 19, 2010. (AP Photo/Ilnar Salakhiev)
PSV Eindhoven's Jagos Vukovic, foreground, vies for the ball with FC Sibir's Maksim Astafyev during their UEFA Europe League first leg play off soccer match in the major Russia's Siberian city of Novosibirsk about 2800 kilometers (1,750 miles) east of Moscow, Thursday Aug. 19, 2010. (AP Photo/Ilnar Salakhiev) ASSOCIATED PRESS

Με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο ο Γιάγκος Βούκοβιτς έδειξε ότι θέλει να παίξει για τον Ολυμπιακό. Ο Σέρβος στόπερ δεν εμφανίστηκε στην προπόνηση της Κόνιασπορ και στην Τουρκία υποστηρίζουν ότι η μεταγραφή τους στους Πειραιώτες είναι προ των πυλών.

Έχοντας "παγώσει" το θέμα του Μίλος Κοσάνοβιτς, ο Ολυμπιακός έχει φέρει σε πρώτο πλάνο την περίπτωση του Γιάγκος Βούκοβιτς της Κόνιασπορ, όσον αφορά την μεταγραφική ενίσχυση στο κέντρο της άμυνας.

Ο Σέρβος στόπερ έχει πάρει προβάδισμα έναντι του συμπατριώτη του της Σταντάρ Λιέγης και με την σημερινή (9/7) του κίνηση έδειξε ότι θέλει να παίξει στον Ολυμπιακό τη νέα σεζόν. Ο Βούκοβιτς δεν εμφανίστηκε στην προπόνηση της Κόνιασπορ -ως όφειλε- την Κυριακή και στην Τουρκία υποστηρίζουν ότι πλέον η μεταγραφή του στους Πειραιώτες είναι προ των πυλών.

Ο 29χρονος (10/06/1988) κεντρικός αμυντικός επί της ουσίας τα έχει βρει με τους "ερυθρόλευκους" και πιέζει με τον τρόπο του την Κόνιασπορ να ρίξει τις απαιτήσεις της προκειμένου με τη σειρά της να συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό.

Σύμφωνα πάντα με τους γείτονες, η πρώτη προσφορά των "ερυθρολεύκων" ήταν λίγο κάτω από τα δύο εκατομμύρια ευρώ, με τη διοίκηση της Κόνιασπορ να την απορρίπτει. Η τουρκική ομάδα από την πλευρά της καλοβλέπει την περίπτωση του Μανουέλ Ντα Κόστα και ο Μαροκινός στόπερ δεν αποκλείεται να παίξει τον δικό του ρόλο στις διαπραγματεύσεις.

Photo credits: (AP Photo/Ilnar Salakhiev)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Επίσημο: Ανακοίνωσε Οφόε ο Ολυμπιακός
Καρσελά: "Θα κάνω ό,τι μπορώ για τον Ολυμπιακό"
Ανσαριφάρντ: "Θα είμαστε 100% έτοιμοι για τα προκριματικά του Champions League"
Σαρωτικός ο Ολυμπιακός, έκλεισε και τον Οφόε!
Μετά την εξάρα έρχονται μεταγραφές στον Ολυμπιακό
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ