ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Δεν είναι τόσο απλή περίπτωση ο Γουίλιαν Αράο για τον Ολυμπιακό

Brazil's Flamengo Willian Arao, center, fights for the ball with Argentina's Independiente Nicolas Tagliafico during the Copa Sudamericana final championship soccer match at Maracana stadium in Rio de Janeiro, Brazil, Wednesday, Dec.13, 2017. (AP Photo/Leo Correa)
Brazil's Flamengo Willian Arao, center, fights for the ball with Argentina's Independiente Nicolas Tagliafico during the Copa Sudamericana final championship soccer match at Maracana stadium in Rio de Janeiro, Brazil, Wednesday, Dec.13, 2017. (AP Photo/Leo Correa) AP PHOTO/LEO CORREA

Ο Γουίλιαν Αράο που είναι ο “εκλεκτός” του Μαρτίνς για τη μεσαία γραμμή, θέλει να έρθει στην Ελλάδα, αλλά η Φλαμένγκο δεν το συζητάει προς το παρόν για κάτω από 5 εκατομμύρια ευρώ. Εκτιμάται ότι θα ρίξει πάντως τις απαιτήσεις της.

Σχεδόν ένα μήνα παλεύει ο Ολυμπιακός την περίπτωση του Γουίλιαν Αράο. Σε βαθμό... εκνευριστικό για την Φλαμένγκο, η οποία νόμιζε ότι θα ξεμπέρδευε γρήγορα με τους “ερυθρόλευκους” όπως ξεμπέρδεψε με την Σπόρτινγκ, την Ιντερνασιονάλ και την Σάντος.

Οι Βραζιλιάνοι που θέλουν να κρατήσουν τον παίκτη στο ρόστερ τους, εκτιμούσαν ότι ο Ολυμπιακός θα τα παράταγε, όμως τελικά οι Πειραιώτες όχι μόνο δεν εγκαταλείπουν την προσπάθεια, αλλά έχουν αρχίσει και πιέζουν πλέον ασφυκτικά την Φλαμένγκο.

Ο 26χρονος χαφ ουσιαστικά κοιτάζει πολύ ζεστά την προοπτική του Ολυμπιακού. Αν δεν την κοίταζε άλλωστε, οι “ερυθρόλευκοι” θα είχαν αποσυρθεί από τη συγκεκριμένη περίπτωση. Πλέον, έχουν αρχίσει και το παραδέχονται και στην Βραζιλία ότι ο παίκτης θεωρεί ότι έφτασε η στιγμή να πάρει το αεροπλάνο για Ευρώπη.

Η Φλαμένγκο όμως εμφανίζεται ανένδοτη. Αρχικά έστελνε μηνύματα ότι “ο παίκτης δεν πωλείται κι όποιος τον θέλει ας έρθει τον Γενάρη να μας τον ζητήσει”. Εν συνεχεία, άφηνε να εννοηθεί ότι ναι μεν πωλείται, αλλά όχι με λιγότερο από 5 εκατομμύρια ευρώ.

Η αλήθεια είναι ότι ο Ολυμπιακός πάει να πάρει τον παίκτη με κανονική μεταγραφή. Όχι όμως με τα 5 εκατομμύρια. Προσπαθεί να ρίξει τις απαιτήσεις της Φλαμένγκο, ποντάροντας παράλληλα και στην επιθυμία του ποδοσφαιριστή.

Οι “ερυθρόλευκοι” τρέχουν να τελειώσουν την υπόθεση ακόμα και εντός της ερχόμενης εβδομάδας. Θέλουν να δώσει το “παρών” στο δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας.

Αν δουν ότι δεν βγαίνει άκρη στην προσπάθειά τους για κανονική μεταγραφή, τότε θα μπουν στη διαδικασία να τον ζητήσουν δανεικό βάζοντας όμως μία υποχρεωτική οψιόν αγοράς για του χρόνου το καλοκαίρι.

Η ουσία είναι ότι ο Ολυμπιακός το παλεύει μέχρι τέλους! Σίγουρα δεν είναι τόσο απλή η περίπτωσή του, εξακολουθεί να υπάρχει απόσταση στις συζητήσεις των δύο ομάδων, όμως, όσο σκληρό καρύδι είναι η Φλαμένγκο, άλλο τόσο επίμονος είναι και ο Ολυμπιακός.

AP Photo/Leo Correa

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ