ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Δεν ασχολούνται στο Ρέντη με το Κέρκυρα – Ηρακλής 0-3!

ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÏÓÖÐ - ÌÐÅÓÉÊÔÁÓ / EUROPA LEAGUE / OLYMPIAKOS - BESIKTAS (ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / Eurokinissi Sports)
ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÏÓÖÐ - ÌÐÅÓÉÊÔÁÓ / EUROPA LEAGUE / OLYMPIAKOS - BESIKTAS (ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Την Δευτέρα (3/4) ξεκινούν στον Ολυμπιακό την προετοιμασία τους για τον αγώνα της Τετάρτης (5/4, 19.30) στο “νησί των Φαιάκων”. Γιατί δεν θα λάβουν και τόσο σοβαρά υπόψη τους την βαριά ήττα της ομάδας του Μιχάλη Γρηγορίου από τον “γηραιό”.

Σε "κακό φεγγάρι" φαίνεται ότι βρίσκεται η Κέρκυρα. Μία Κέρκυρα που πριν από δύο εβδομάδες δέχτηκε τέσσερα γκολ στην Ημαθία από την Βέροια που παλεύει για την παραμονή της και την Κυριακή (2/4) δέχτηκε άλλα τρία από τον Ηρακλή (που επίσης παλεύει για την παραμονή) στο “νησί των Φαιάκων”.

Παρόλα αυτά, στο Ρέντη δεν θα λάβουν και τόσο σοβαρά υπόψη τους τα όσα έκαναν οι νησιώτες στα τελευταία δύο παιχνίδια τους. Κι αυτό, γιατί εκτιμούν ότι η Κέρκυρα θα κατέβει το απόγευμα της Τετάρτης (5/4, 19.30) στο ΕΑΚ για να κάνει δύσκολη τη ζωή των Πειραιωτών.

Οι Φαίακες είχαν πάρει το “Χ” μέσα στο Καραϊσκάκη στον α' γύρο (0-0), με έναν Ολυμπιακό που είχε μόλις μία ευκαιρία στη φάση του 90λεπτου και συγκεκριμένα στα... χασομέρια.

Το κίνητρο των “ερυθρολεύκων” είναι πρώτον να πάρουν μία ρεβάνς εξαιτίας των όσων έγιναν στο ματς του α' γύρου. Δεύτερον αν ο ΠΑΟΚ χάσει στο Περιστέρι και ο Πανιώνιος στην Λεωφόρο τότε με διπλό του Ολυμπιακού στην Κέρκυρα, οι “ερυθρόλευκοι” θα ανοίξουν σαμπάνιες για την κατάκτηση του 44ου πρωταθλήματος!

Και τρίτον, υπάρχει μία σιγουριά στο Ρέντη ότι η Κέρκυρα μόνο αδιάφορη δεν θα εμφανιστεί την Τετάρτη (5/4). Δεν πιστεύουν ότι θα εμφανίσει τα ίδια σημάδια χαλάρωσης που εμφάνισε κόντρα σε Βέροια και Ηρακλή.

Για αυτό το λόγο δεν θα μπουν σε διαδικασία ο Τάκης Λεμονής και οι συνεργάτες του να δώσουν και τόσο μεγάλη σημασία στην εντός έδρας ήττα των Φαιάκων από τον “γηραιό”. Θα της δώσουν τη σημασία που της αξίζει: Ελάχιστη δηλαδή...

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Σεμπά επιστρέφει στη διάθεση του Λεμονή, καθώς εξέτισε την ποινή του στο παιχνίδι με τον Πλατανιά.

Επίσης, όλοι (πλην του Βιάνα) υπολογίζονται κανονικά από τον 57χρονο τεχνικό. Να θυμίσουμε ότι ο Αλμπέρτο Μποτία έχει δηλωθεί να εκτίσει την ποινή των δύο αγωνιστικών στα παιχνίδια με τον Λεβαδειακό στην Λιβαδειά (9/4) και με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο Καραϊσκάκη (23/4).

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ