ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Δεν ασχολούνται μόνο με τον ΠΑΣ στον Ολυμπιακό

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΟΣΦΠ - ΑΕΚ (ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΟΣΦΠ - ΑΕΚ (ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Στο μυαλό του Τάκη Λεμονή στριφογυρίζει και η ρεβάνς με την ΑΕΚ (26/4, 19.00). Πολλές οι ομιλίες του για το παιχνίδι της επόμενης εβδομάδας και "φροντιστήρια" για τα τελειώματα φάσεων.

Τη στιγμή που στο λιμάνι δεν εκφράζουν καμία απολύτως ανησυχία για τα όσα ακούγονται αριστερά – δεξιά περί αφαίρεσης 6 βαθμών, στο Ρέντη συνεχίζουν την προετοιμασία τους σε… διπλό ταμπλό!

Ο Τάκης Λεμονής δεν ασχολείται μόνο με το παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα (23/4, 19.00). Κι αυτό φαίνεται από τις διάφορες ομιλίες που έχει κάνει στους παίκτες του για τα όσα έγιναν την περασμένη εβδομάδα στο ματς με την ΑΕΚ, αλλά και για τη ρεβάνς του ΟΑΚΑ.

Μπήκε σε μία διαδικασία να κάνει ολόκληρη ανάλυση των γκολ που δέχτηκαν οι ποδοσφαιριστές του από τον «Δικέφαλο». Τα χαρακτήρισε «φθηνά» και στάθηκε πολύ στο γεγονός ότι η ομάδα του τα δέχτηκε σε στατικές φάσεις και πιάστηκε ουσιαστικά κοιμώμενη.

Ενόψει ΠΑΣ Γιάννινα δούλεψε πολύ τις τελευταίες δύο μέρες στα τελειώματα φάσεων. Έχει εντοπίσει σοβαρό πρόβλημα στο συγκεκριμένο κομμάτι και το γεγονός ότι ζήτησε την Τετάρτη (19/4) να πάνε άλλη ώρα οι επιθετικογενείς ποδοσφαιριστές στο Ρέντη για προπόνηση, είχε να κάνει κατά κύριο λόγο με τα τελειώματα φάσεων.

Γενικώς, επικρατεί ένα κλίμα στο προπονητικό κέντρο του Ολυμπιακού ότι το μυαλό ταξιδεύει και λίγο στο… ΟΑΚΑ. Πιστεύουν στην ανατροπή και δεν το κρύβουν. Για τον Λεμονή αποτελεί προσωπικό στοίχημα να πάρει την πρόκριση στο «σπίτι» της ΑΕΚ και προσπαθεί να το μεταλαμπαδεύσει και στους ποδοσφαιριστές του.

Ατάκες του στυλ «αν δεν το πιστεύετε, δεν υπάρχει περίπτωση να έρθετε μαζί μου στο ΟΑΚΑ», δείχνουν σε πολύ μεγάλο βαθμό το πόσο πολύ «καίγεται» ο 57χρονος τεχνικός για τον επαναληπτικό με τους «κιτρινόμαυρους».

Σχετικά με το παιχνίδι της Κυριακής (23/4) κόντρα στον «Άγιαξ της Ηπείρου», μόνο ο Μποτία δεν είναι στη διάθεση του τεχνικού τιμ λόγω τιμωρίας.

Photo credits: EUROKINISSI

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ