ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Δεν αργεί η επιστροφή του Μπεν στον Ολυμπιακό

Δεν αργεί η επιστροφή του Μπεν στον Ολυμπιακό
Μπεν INTIME SPORTS

Ο Μοχάμεντ Μπεν, που αρχές Μαΐου υπέστη ρήξη χιαστών, όταν ήταν στη Βέροια και ενώ είχε υπογράψει στον Ολυμπιακό, μετρά αντίστροφα για την επάνοδο στη δράση. Επέστρεψε από την Ιταλία και την κλινική Villa Stuart.

Στις 3 Μαΐου 2015 ο Μοχάμεντ Μπεν έδινε παιχνίδι με τη Βέροια κόντρα στον Πανθρακικό. Στο 28ο λεπτό αποχώρησε τραυματίας από το γήπεδο της ομάδας της Ημαθίας και λίγες μέρες μετά οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε έδειξαν πως υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού στο αριστερό γόνατο.

Ενώ είχε ήδη υπογράψει στον Ολυμπιακό και το καλοκαίρι θα ενσωματωνόταν στην προετοιμασία των Πειραιωτών, κλήθηκε να μείνει εκτός για τους επόμενους μήνες. Προ ημερών ο 26χρονος Γάλλος επισκέφθηκε την κλινικήVillaStuart και τον Dr Πάολο Μαριάνι στην Ιταλία (αυτός είχε χειρουργήσει τον Γιάννη Μανιάτη), ακούγοντας πολύ ευχάριστα νέα.

Ότι η αποκατάσταση του χιαστού του έχει κυλήσει ομαλότατα και πως ενδεχομένως σε δύο εβδομάδες να είναι σε θέση να ακολουθήσει κανονικό πρόγραμμα προπόνησης. Όταν επιστρέψει ο αριστεροπόδαρος μεσοεπιθετικός, θα επιδιώξει να αποδείξει μέχρι τέλος Δεκεμβρίου πως αξίζει μια θέση στο "ερυθρόλευκο" ρόστερ.

Σε διαφορετική περίπτωση θα παραχωρηθεί σε άλλη ομάδα. Ο Μπεν επισκέπτεται καθημερινά το προπονητικό του Ρέντη και ανεβάζει διαρκώς στροφές. Υπενθυμίζεται πως πρωτοήρθε στην Ελλάδα το 2013 για λογαριασμό της Βέροιας, στην οποία έπαιξε για δύο σεζόν, πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις (15 γκολ τον ένα χρόνο, 10 τον δεύτερο).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ