ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Δεν άνοιξε τα χαρτιά του ο Λεμονής

ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÏÓÖÐ ÌÐÁÑÔÓÅËÏÍÁ / CHAMPIONS LEAGUE / OLYMPIAKOS - BARCELONA / ËÅÌÏÍÇÓ / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÏÓÖÐ ÌÐÁÑÔÓÅËÏÍÁ / CHAMPIONS LEAGUE / OLYMPIAKOS - BARCELONA / ËÅÌÏÍÇÓ / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Τάκης Λεμονής δεν έχει καταλήξει στους παίκτες που θα πλαισιώσουν τον Φορτούνη στην τριάδα των χαφ, στο ματς του Ολυμπιακού με τον Πλατανιά την Κυριακή στο Φάληρο (5/11, 15.00).

Ένα σωρό δοκιμές έχει κάνει ο Λεμονής ενόψει του αγώνα με τον Πλατανιά (5/11, 15.00) και κατ’ επέκταση δεν μπορεί να βγει σοβαρή άκρη για τις τελικές επιλογές του στην ενδεκάδα.

Φαίνεται στην τετράδα της άμυνας ότι τον πρώτο λόγο έχουν οι Ελαμπντελαουί (δεξιά), Μποτία, Σισέ και Κούτρης (αριστερά). Για τα χαφ ο Φορτούνης είναι ο μόνος σίγουρος και από εκεί και πέρα οι Ρομαό, Οφόε και Ταχτσίδης διεκδικούν δύο θέσεις.

Στα "φτερά" της επίθεσης ο Πάρντο θα πάρει φανέλα βασικού και επικρατεί ένα... θολό τοπίο ως προς το αν θα επιλέξει τον Μάριν, τον Καρσελά ή τον Ανδρούτσο!

Για την κορυφή δεν υπάρχει άλλος ποδοσφαιριστής πλην του Ανσαριφάρντ. Ναι μεν ο Τζούρτζεβιτς είναι στην 18άδα, αλλά είναι γεγονός πώς αν ο Εμενίκε ήταν καλά, τότε ο Σέρβος θα έβλεπε το ματς από την εξέδρα.

Photo credits: EUROKINISSI

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ο 11χρονος γιος του Ζιοβάνι "μιλάει" στη μπάλα
"Μέσα" ο Φορτούνης, "έξω" ο Ένχελς με Πλατανιά
Πάει στην άκρη η μεταγραφολογία στον Ολυμπιακό
Ο Πέκερμαν κάλεσε τον Πάρντο στην εθνική Κολομβίας
Βαλβέρδε: "Ο Ολυμπιακός δεν σταματά ποτέ να με εκπλήσσει"
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ