ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Δεν ανησυχούν για Μποτία

Δεν ανησυχούν για Μποτία
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Μποτία αντικαταστάθηκε στο δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης με τον ΠΑΣ, ωστόσο οι Πειραιώτες είναι καθησυχαστικοί σχετικά με την κατάσταση της υγείας του Ισπανού στόπερ.

Δεν εμπνέει ανησυχία ο τραυματισμός του Αλμπέρτο Μποτία, μετά από χτύπημα που δέχθηκε πάνω σε φάση στο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα στους Ζωσιμάδες.

Ο Ισπανός στόπερ αντικαταστάθηκε στις αρχές του δεύτερου ημιχρόνου, όμως στο Λιμάνι είναι καθησυχαστικοί όσον αφορά την κατάσταση της υγείας του παίκτη.

Δεν έχει κάτι σοβαρό που μπορεί να τον αφήσει εκτός για αρκετό διάστημα ο Μποτία και από Δευτέρα (1/2) προφανώς θα ξεκαθαρίσει το πόσο σύντομα θα είναι σε θέση να επιστρέψει σε φουλ πρόγραμμα προπόνησης.

Θυμίζουμε ότι ο Ολυμπιακός την Τετάρτη (3/2, 19:30) αντιμετωπίζει στην Τρίπολη τον Αστέρα, στη ρεβάνς του 5-0 στο Φάληρο για τον πρώτο προημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, ενώ την Κυριακή (7/2, 19:30) θα κοντραριστεί με τον ΠΑΟΚ στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" για την 21η αγωνιστική της Super League.

Στο παιχνίδι με τους Αρκάδες λογικά θα προφυλαχθεί ούτως ή άλλως ο Μποτία, που λογικά θα είναι κανονικά διαθέσιμος για την αναμέτρηση με τον "Δικέφαλο" στο Φάληρο.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ