ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Δεν αλλάζει… μοτίβο ο Γκαρθία

SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Ισπανός τεχνικός ούτε στην προπόνηση της Πέμπτης (1/3) άνοιξε τα χαρτιά του για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο άδειο Καραϊσκάκη (4/3, 19.30). Ο Μάριν πάντως έχει σοβαρές πιθανότητες να επιστρέψει στο αρχικό σχήμα.

Απομένουν τρεις μέρες για το ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό και ο Όσκαρ Γκαρθία προτίμησε ξανά να κρατήσει κλειστά τα χαρτιά του. Δεν αποτελεί πλέον είδηση το γεγονός ότι ο Ισπανός τεχνικός δεν αποκαλύπτει τα πλάνα του στο Ρέντη.

Ο Ισπανός τεχνικός πάντως φαίνεται σε γενικές γραμμές να μην σκοπεύει να προχωρήσει σε αλλαγές σε σύγκριση με την ενδεκάδα της Τούμπας. Ο Μάριν για παράδειγμα είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές που συγκεντρώνει σοβαρές πιθανότητες να βρεθεί στο αρχικό σχήμα αντί του Πάρντο, που είχε δηλωθεί να ξεκινήσει κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Στις υπόλοιπες θέσεις δεν φαίνεται προς το παρόν ότι ο Γκαρθία θα προχωρήσει σε αλλαγές σε σχέση με τον αγώνα με τους Θεσσαλονικείς.

Με λίγα λόγια, ο Προτό θα είναι στα δοκάρια, οι Ομάρ (δεξιά), Μποτία, Σισέ και Κούτρης (αριστερά) θα συνθέσουν την αμυντική τετράδα, οι Ρομαό και Ταχτσίδης έχουν τον πρώτο λόγο για τα χαφ, ο Οφόε μοιάζει αυτή τη στιγμή φαβορί για να βρεθεί πίσω από τον Ανσαριφάρντ και οι Μιραλάς – Μάριν έχουν το προβάδισμα για τα "φτερά" της επίθεσης.

Απομένουν όμως ακόμα δύο προπονήσεις και ειδικά με τον Γκαρθία κανένας δεν μπορεί να είναι σίγουρος για τις επιλογές του στο αρχικό σχήμα. Κι ο λόγος έχει να κάνει αποκλειστικά και μόνο στο ότι όχι μόνο δεν δείχνει στο Ρέντη απολύτως τίποτα, αλλά δεν αφήνει να διαρρεύσει και το παραμικρό στους παίκτες του μέχρι και τρεις ώρες πριν από τη σέντρα!

Photo credits: eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Νίκες ως το τέλος ζήτησε ο Μαρινάκης
Μάριν: "Είμαστε οι κορυφαίοι στην Ελλάδα και δεν μπορούν να το αντέξουν"
Αναβολή στην απόφαση για το -3 του Ολυμπιακού
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ